UX in Robotics

UX in Robotics

Den tid hvor ingeniørerne byggede firkantede robotter med avanceret kodesprog til fabrikkerne er overstået. Nu skal alle robotter fødes med intuitiv brugergrænseflade og et design der appellerer til brugergruppen.

Dette netværk henvender sig til dig der sidder og designer de nye løsninger der skal være intuitive at bruge og appellere til slutbrugerne gennem godt design.

ÅBENT FOR TILGANG

UX in Robotics

I det her netværk sætter vi brugeren i centrum og ser på  brugeroplevelse, design og menneskers tilgang til teknologi.      

Formål

Fremtidens R&D projektgrupper vil indeholde antroprologer, UX professionelle, designere mv. Den tid hvor ingeniørerne byggede firkantede robotter med avanceret kodesprog til fabrikkerne er overstået. Nu skal alle robotter fødes med intuitiv brugergrænseflade og et design der appellerer til brugergruppen.

Det handler naturligvis om brugeroplevelse og give kunden den bedste oplevelse, men det er ikke kun næstekærlighed det hele. Verdens største firmaer der tjener allerflest penge har fundet ud af det. Apple er et godt eksempel, hvor det intuitive og enkeltheden er i højsædet.  Robotter er gået fra at være et specialistværktøj til hver mands eje. Det er først nu (og egentlig med danske Universal Robots) der blev sat fokus på godt design og et enkelt udtryk.I disse år er der stort fokus på kundens oplevelse af teknologien og mange firmaer er meget innovative i deres tilgang.

For at give dem en platform for samarbejde og videndeling og dermed gøre dem endnu bedre til at nå nye mål, sætter vi spot på dette gennem et netværk der skal besøge de bedste og se på eksempler fra de mest innovative.

Målgruppe

Netværket er til jer der arbejder med UX/UI, design og brugerforståelse.

Udbytte

  • Viden om UX i robotbranchen og hvordan andre går til opgaven
  • Opnået et unikt netværk med ligesindede
  • Høstet erfaringer om hvordan produkterne virker efter designfase

Hvem er netværksleder?

Bjarke Falk Nielsen, daglig leder og stifter af Maybe Robotics.

Bjarke har 20 års erfaring med robotudvikling. De første 7½ år fra LEGO i Billund hvor LEGO udviklede LEGO MINDSTORMS sættet og de sidste 12½ år med at opbygge robotklyngen RoboCluster omkring Syddansk Universitet i Odense.

Maybe Robotics er stiftet for at være en stemme der husker at teknologi er godt, men kun hvis det bliver brugt rigtigt sammen med mennesker. Derfor er fokus at sætte spot på muligheder og faldgruber når ny robotteknologi skal integreres i både skoler, kommuner og industrien.

Netværkspris

Din investering i dette netværk, inkl. inspirerende oplægsholdere, interessante arrangementer, indsigtsfulde cases, engagerende mødesteder, fuld forplejning og spændende mennesker – er kr. 4.400 + moms.

Det svarer nogenlunde til prisen på en middelgod kontorstol – og den kan man hurtigt komme til at sidde på længe, hvis man ikke aner hvordan man kommer godt i gang (eller godt videre) med at designe robotter så brugeren får en god oplevelse.

DATO

Første møde afholdes                               18 september 2019 (klokken 12-16)

herefter 4 årlige møder

STED

Vi mødes rundt om i landet, og typisk ude ved medlemmerne. Det understøtter vores ambition om at være tæt på virkeligheden.

TOVHOLDER

Bjarke Falk Nielsen
Stifter og leder af Maybe Robotics
Mail: Bjarke@mayberobotics.dk
Tlf: +45 2119 4797
Østerbro 4, 5690 Tommerup

PRIS

Netværket ”UX in Robotics” koster kun 4.400 kr. eks. moms årligt – uden yderligere brugerbetaling. Beløbet faktureres samlet og svarer til 12 kr. om dagen.

Bliv medlem

Et medlemsskab koster kun 4.400,- kr. om året og giver adgang til 4 netværksmøder.

Er du i tvivl ? – Dit første medlemsmøde er gratis, så meld dig ind og se om dette er noget for dig.

Hold dig opdateret

Bliv medlem af Maybe-familien allerede i dag!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om hvordan du får taget hul på robotteknologien? Hvilke robotter du bør investere i? Og hvad med økonomi, tid og overskud til implementering? Det og meget mere får du input til her.

KONTAKT OS

Send en mail til

bjarke@mayberobotics.dk

0