fbpx

Club Agriculture

Club Agriculture

Dette netværk er for ledere og specialister der udvikler, sælger og implementerer intelligent teknologi I landbruget.

Det er her du finder samarbejde, viden og inspiration.

Velkommen !

Åben for tilmelding

Intelligent teknologi i landbruget

Få adgang til et unikt netværk af mennesker, der udvikler ny og spændende teknologi med globale perspektiver.

Formål

I 2050 vil verdens befolkning være omkring 10 milliarder.  Hvis vi skal have en chance for at producere førevare nok til dette må vi gentænke den måde man fremstiller fødevare på idag.

Formålet med dette netværk er at skabe en grobund for nye tanker og partnerskaber, der kan hjælpe med at skabe intelligent teknologi til et  bæredygtigt landbrug.

Målgruppe

Ledere og specialister der udvikler og sælger ny teknologi og maskiner til landbruget. Netværket er både for komponentleverandører, ingeniørhuse, producenter, undervisere og forskere.

Møderne

Møderne afholdes typisk ved medlemmer eller ude ved en slutbruger.
Møderne er typisk 9.30 til 16.00 og er bygget op så vi har præsentationer om formiddagen med input fra teknologiudviklere, forskere og slutbrugere. Efter middag er der rundgang i produktion eller på gården, og efter det har vi typisk en workshop, hvor vi prioriterer at hver enkelt medlem får mulighed for at opbygge kendskab og partnerskaber.

Program

Hvem er netværksleder?

Bjarke Falk Nielsen, daglig leder og stifter af Maybe Robotics.

Bjarke har 25 års erfaring med robotudvikling både fra LEGO Gruppen og Syddansk Universitet. Idag er han leder af Maybe Robotics der hjælper organisationer med at udvikle eller udnytte intelligent teknologi.

Maybe Robotics er stiftet for at være en stemme der husker at teknologi er godt, men kun hvis det bliver brugt rigtigt sammen med mennesker.

Netværkspris

Medlemsskabet koster 7.495 kr. + moms årligt. Medlemsskabet tillader deltagelse af én person pr. arrangement. Ønsker flere personer fra samme firma at deltage aftales dette individuelt.

Ang. brug af billeder

Vi gør opmærksom på at der på netværksmøder tages billeder, der bruges til at promovere netværket på sociale medier. Billeder er som oftest billede af en netværks-forsamling.

Møder 

Der afholdes 4 møder løbet af året.

Datoer kommer løbende og annonceres direkte til medlemmerne og på hjemmeside

STED

Vi mødes rundt om i landet, og typisk ude ved medlemmerne. Det understøtter vores ambition om at være tæt på virkeligheden.

TOVHOLDER

Bjarke Falk Nielsen
Stifter og leder af Maybe Robotics
Mail: Bjarke@mayberobotics.dk
Tlf: +45 2119 4797
Østerbro 4, 5690 Tommerup

PRIS

Maybe Robotics Club koster kun 7.495 kr. eks. moms årligt – uden yderligere brugerbetaling. Beløbet faktureres samlet.

Bliv medlem

Et medlemsskab koster kun 7.495,- kr. om året og giver adgang til 4 dage hvor netværket mødes og udveksler erfaringer.

Hold dig opdateret

Få Maybe Robotics’ nyhedsbrev

Hvordan får du taget hul på at robotteknologi? Hvilke robotter kan andre anbefale? Hvad bør du undgå? Hvordan forholder du dig til økonomi og implementering?

Jeg skriver det, du skal vide, så du kan få mest muligt ud af fremtidens robotteknologi og automation.

Nyhedsbrevet kommer ca. 8 gange om året, og det er selvfølgelig nemt at afmelde igen, hvis du fortryder.

KONTAKT OS

Send en mail til

bjarke@mayberobotics.dk

I Maybe Robotics får du adgang til faglig inspiration og viden om udviklingen inden for intelligent teknologi. Du møder de fremmeste ledere og forskere i Danmark og kan udveksle erfaringer med innovative mennesker i din branche. Sammen skaber vi fremtidens virksomheder!


© Maybe Robotics 2024 | CVR 43961705 | Alle rettigheder forbeholdes | Privatlivspolitik | Website udviklet i samarbejde med abovestandard.dk