fbpx

Landbrug

Intelligent teknologi i landbruget

Dette netværk er for ledere og specialister der udvikler, sælger og implementerer intelligent teknologi I landbruget.

Det er her du finder samarbejde, viden og inspiration.

Velkommen !

Åben for tilmelding

Intelligent teknologi i landbruget

Få adgang til et unikt netværk af mennesker, der udvikler ny og spændende teknologi med globale perspektiver.

Formål

I 2050 vil verdens befolkning være omkring 10 milliarder.  Hvis vi skal have en chance for at producere førevare nok til dette må vi gentænke den måde man fremstiller fødevare på idag.

Formålet med dette netværk er at skabe en grobund for nye tanker og partnerskaber, der kan hjælpe med at skabe intelligent teknologi til et  bæredygtigt landbrug.

Målgruppe

Ledere og specialister der udvikler og sælger ny teknologi og maskiner til landbruget. Netværket er både for komponentleverandører, ingeniørhuse, producenter, undervisere og forskere.

Møderne

Møderne afholdes typisk ved medlemmer eller ude ved en slutbruger.
Møderne er typisk 9.30 til 16.00 og er bygget op så vi har præsentationer om formiddagen med input fra teknologiudviklere, forskere og slutbrugere. Efter middag er der rundgang i produktion eller på gården, og efter det har vi typisk en workshop, hvor vi prioriterer at hver enkelt medlem får mulighed for at opbygge kendskab og partnerskaber.

Program

10 maj 2023 (kl. 14.45 – 16.30)

Besøg ved GRAM SLOT A/S med temaet det økologiske landbrug og teknologi 

GRAM SLOT i Sønderjylland driver et økologisk landbrug i samarbjde med REMA 1000 kæden. Slotsejer Svend Brodersen har været ude med en ny vision på økologisk landbrug anno 2030 og har i den forbindelse understreget at robotter vil være en fast bestandel i daglig drift.

  • STED: GRAM SLOT, Sønderjylland
  • OPLÆG: Sybille Kyed,  Økologisk Landsforening og Svend Brodersen Slotejer på GRAM SLOT

 

7 juni 2023 

Græspleje, – Teknologi til mark og plæner.

Denne dag ser vi på sensor teknologier, cloud solutions, ruteplanlægning, kørsel i vådområder, høst af græsarter og en masse andre højaktuelle emner om emnet græspleje

  • STED: Conpleks Innovation, Struer
  • OPLÆG: Tom Simonsen, CEO Conpleks Innovation mfl.

Hvem er netværksleder?

Bjarke Falk Nielsen, daglig leder og stifter af Maybe Robotics.

Bjarke har 20 års erfaring med robotudvikling både fra LEGO Group og Syddansk Universitet. Idag er han leder af Maybe Robotics der hjælper organisationer med at udvikle eller udnytte intelligent teknologi.

Maybe Robotics er stiftet for at være en stemme der husker at teknologi er godt, men kun hvis det bliver brugt rigtigt sammen med mennesker.

Netværkspris

Medlemsskabet koster 6.995 kr. + moms årligt. Medlemsskabet tillader deltagelse af én person pr. arrangement. Ønsker flere personer fra samme firma at deltage aftales dette individuelt.

Ang. brug af billeder

Vi gør opmærksom på at der på netværksmøder tages billeder, der bruges til at promovere netværket på sociale medier. Billeder er som oftest billede af en netværks-forsamling.

Møder 

Der afholdes 4-6 møder løbet af året.

Datoer kommer løbende og annonceres direkte til medlemmerne og på hjemmeside

STED

Vi mødes rundt om i landet, og typisk ude ved medlemmerne. Det understøtter vores ambition om at være tæt på virkeligheden.

TOVHOLDER

Bjarke Falk Nielsen
Stifter og leder af Maybe Robotics
Mail: Bjarke@mayberobotics.dk
Tlf: +45 2119 4797
Østerbro 4, 5690 Tommerup

PRIS

Maybe Robotics Club koster kun 6.995 kr. eks. moms årligt – uden yderligere brugerbetaling. Beløbet faktureres samlet.

Bliv medlem

Et medlemsskab koster kun 6.995,- kr. om året og giver adgang til 4 dage hvor netværket mødes og udveksler erfaringer.

Hold dig opdateret

Bliv medlem af Maybe-familien allerede i dag!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om hvordan du får taget hul på robotteknologien? Hvilke robotter du bør investere i? Og hvad med økonomi, tid og overskud til implementering? Det og meget mere får du input til her.

KONTAKT OS

Send en mail til

bjarke@mayberobotics.dk

Maybe Robotics sætter spot på robotteknologi som inden for ganske kort tid når et punkt hvor både teknologi og business case når ”break even” og er dermed klar til at blive implementeret i industrien og kommunerne. Sådan udfordrer vi til nytænkning og udvikler fremtidens virksomheder. Sammen.


© Maybe Robotics 2023 | CVR 29710554 | Alle rettigheder forbeholdes | Privatlivspolitik | Website udviklet i samarbejde med abovestandard.dk