Priser til nichenetværk i Maybe Robotics

Se priser på det netværk som har fokus på netop de udfordringer du står overfor!

 

Er du i tvivl ? – Dit første medlemsmøde er altid gratis, på den måde kan du deltage og se om dette er noget for dig.

Er du stadig i tvivl om hvorvidt Maybe Robotics er det rigtige for dig og din virksomhed? Bestil en gratis konsultation og bliv introduceret til hvad Maybe Robotics kan gøre for dig. Send en mail til bjarke@mayberobotics.dk

Netværk

Robotter til pleje af græsarealer

4.400,- DKK / Årligt

  • Inspiration og 4 årlige møder
  • Videnspecialister og teknologiafklaring
  • Sparring og erfaringsudveksling
  • Businesscase afklaring og eksempler
  • Internationale eksempler på cases

Fra manuel klipning til automatiseret plænepleje

Superliga-stadioner, park og græsarealer m.fl vedligeholdes mere end nogensinde før med automatisk plænepleje. En transformation som har vist sig at give profitable udslag i både top- og bundlinje for de kommuner og virksomheder der har kastet sig ud i det. I dette netværk lærer du fra dem der allerede er godt igang, og vi fortæller dig hvad der virker, og hvordan du gør så du bliver rustet til at komme i gang eller komme videre.

Netværket ”Robotter til pleje af græsarealer” koster kun 4.400,- kr. eks. moms – uden yderligere brugerbetaling. Beløbet faktureres samlet, og svarer til 12 kr. om dagen.

Få teknologiforståelsen helt ind i klasseværelset

Teknologiforståelse i folkeskolen har et enormt potentiale. Men hvordan kommer man i gang? Hvordan kan det gribes an? Hvilke overvejelser skal man igennem? Hvorledes faciliteres de bedste rammer på jeres skole? Og hvad med efteruddannelse, midler til samarbejde med eksterne aktører og erhvervelse af robotteknologisk materiel? I dette netværk behandler vi alt det der skal til for at bringe viden, forskning og praktik om teknologi helt ind i klasseværelserne med succes.

Netværket “Teknologiforståelse i folkeskolen” koster kun 4.400,- kr. eks. moms – uden yderligere brugerbetaling. Beløbet faktureres samlet, og svarer til 12 kr. om dagen.

Netværk

Teknologiforståelse i folkeskolen

4.400,- DKK / Årligt

  • Opstart og strategiske overvejelser
  • Afklaring og naturfagsstrategiens indspil
  • Sparring og erfaringsudveksling
  • Inspiration og robotteknologisk materiel
  • 4 årlige netværksmøder med specialister

Hold dig opdateret

Bliv medlem af Maybe-familien allerede i dag!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om hvordan du får taget hul på robotteknologien? Hvilke robotter du bør investere i? Og hvad med økonomi, tid og overskud til implementering? Det og meget mere får du input til her.

KONTAKT OS

Send en mail til

bjarke@mayberobotics.dk