Tilmeldingsskema

Sådan tilmelder du dig

Udfyld skemaet neden for, for at blive medlem i et af Maybe Robotics nichenetværk med netop dit teknologiske fokus. Når du har sendt din tilmelding, bliver du kontaktet og budt velkommen af stifter og daglig leder Bjarke Falk Nielsen. Efterfølgende bliver du løbende holdt orienteret om aktiviteter, arrangementer, mødesteder m.m. Alle medlemsskaber betales 1 år forud og fornyes automatisk når året er gået. Et medlemsskab  kan opsiges til enhver tid, men penge allerede betalt refunderes ikke,

Maybe Robotics tilbyder højrelevante nichenetværk for personer, der vil være en del af et givende forum for ledere og medarbejdere der søger faglig inspiration og udvikling inden for robotteknologi og automation.

Vi sørger for inspirerende oplægsholdere, interessante arrangementer, indsigtsfulde cases, engagerende mødesteder, god mad og spændende mennesker. Det eneste du skal gøre, er at møde op.

*Alle tilmeldinger skal godkendes før et medlem kan optages i et netværk. Dette håndhæves for dels at matche profiler men også for at undgå at kunder eller konkurrenter placeres i samme netværk. På den måde kan vi sikre en åben og ærlig netværksdialog.

OBS: Ved tilmelding accepterer du samtidig at der tages billeder på netværksmøder, der kan blive brugt på omtale af netværket primært på Maybe Robotics egne sociale medier.

Hold dig opdateret

Bliv medlem af Maybe-familien allerede i dag!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om hvordan du får taget hul på robotteknologien? Hvilke robotter du bør investere i? Og hvad med økonomi, tid og overskud til implementering? Det og meget mere får du input til her.

KONTAKT OS

Send en mail til

bjarke@mayberobotics.dk

0