Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Cookieinformation

1.Hvad er en cookie?

En cookie er en lille datafil, der indsamler digitale fodspor om dig, når du færdes online. Cookies bliver gemt på din computer, tablet eller smartphone, når du besøger vores hjemmeside. Der skelnes mellem første- eller tredjeparts cookies. Førsteparts cookies bliver placeret af Maybe Robotics, hvor tredjeparts cookies placeres af en af Maybe Robotics samarbejdspartnere. Nogle cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere optimalt. Andre cookies hjælper os f.eks. med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks. hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv og om du tidligere har besøgt siden. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.

2.Hvilke oplysninger behandler vi om dig?

Når du har givet samtykke til, at vi placerer en cookie på din enhed, behandler vi de oplysninger som vi får via den pågældende cookie. Afhængig af din accept, kan vi behandle følgende personoplysninger om dig:

  • Tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon
  • Din IP-adresse
  • Din geografiske placering
  • Din adfærd på denne og andre hjemmesider på tværs af kanaler
  • Dine interesser og søgehistorik
  • Informationer om transaktioner

 

3.Hvordan sletter jeg cookies?

Hvis du ønsker at slette cookies der allerede er placeret på din enhed, kan du gøre dette ved at følge nedenstående link, der viser dig hvordan du kan ændre den enkelte browsers indstillinger:

Benytter du flere browsere eller enheder, skal du være opmærksom på, at handlingen skal foretages i hver enkelt browser eller på hver enkelt enhed. Husk, at du altid har ret til at få slettet dine personoplysninger hos Maybe Robotics Dette gør du ved at skrive til bjarke@mayberobotics.dk.

4.På hvilket grundlag behandler vi dine personoplysninger?

Vores behandling af dine personoplysninger er altid baseret på et lovligt grundlag. Retsgrundlaget for behandlingen følger af: Behandlingen er nødvendig for at forfølge Maybe Robotics legitime interesse i f.eks. at kunne tilbyde dig den bedst mulige hjemmesideoplevelse jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6(1)(f). Dit samtykke i tilfælde hvor dette måtte være påkrævet, f.eks. til statistik, personalisering og markedsføring, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6(1)(a).

5.Videregivelse af persondata indsamlet via cookies til tredjeparter

For at kunne give dig den bedste oplevelse når du besøger vores hjemmeside benytter vi os af eksterne samarbejdspartnere. Vores samarbejdspartnere hjælper os bl.a. med at sikre, at hjemmesiden fungerer optimalt, at vi kan målrette markedsføring specifikt til dig, at hjemmesiden bliver indrettet efter dine ønsker og behov.

6.Hvem kan jeg rette henvendelse til med spørgsmål?

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse behandling af persondata, er du velkommen til at kontakte os på bjarke@mayberobotics.dk.

7.Hvilke rettigheder har du?

Ifølge databeskyttelsesforordningen har du en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig:

  • Du har ret til indsigt og berigtigelse af dine oplysninger
  • Du har ret til begrænsning af behandling af dine oplysninger
  • Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine oplysninger
  • Du har ret til at transmittere oplysninger
  • Du har ret til at anmode om sletning af dine oplysninger

Du kan til enhver tid anmode om, at få dine personoplysninger hos Maybe Robotics slettet. Dine oplysninger vil blive slettet på din anmodning, såfremt et af følgende kriterier gør sig gældende:

  • Du gør indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger, og Maybe Robotics ikke er forpligtiget til at behandle dem på et andet grundlag
  • Oplysningerne viser sig at være urigtige
  • Ikke længere er nødvendige for at opfylde det formål hvortil de blev indsamlet
  • Oplysningerne ikke er blevet behandlet i overensstemmelse med reglerne

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

8.Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

9.Hvor længe gemmer vi cookies og personoplysninger indhentet via cookies?

Der findes to typer af cookies:

Sessionscookies er cookies der slettes så snart du afslutter dit besøg på hjemmesiden.

Persistent cookies er cookies der lagres på din enhed med et på forhånd fastsat udløbstidspunkt.

0