fbpx

Fødevare

Fødevare teknologi

Dette netværk er for ledere og specialister der arbejder med at udvikle og implementere intelligent teknologi til fødevare sektoren.

Deltag i dette netværk og få adgang til spændende mennesker, og unik viden om nye teknologiske muligheder.

Velkommen !

Åben for tilmelding

Intelligent teknologi i fødevaresektoren

Få adgang til et unikt netværk af mennesker, der udnytter ny teknologi med lokal effekt og globale perspektiver.

Formål

Formålet med dette netværk er at synliggøre hvordan man kan udnytte teknologi til at skabe en effektiv fødevare produktion. Som en stærk sidegevinst får hvert medlem mulighed for at opbygge nye forretnings relationer.

Målgruppe

Ledere og specialister der udvikler, sælger og implementerer ny teknologi i fødevaresektoren. Netværket optager personer fra teknologileverandører samt undervisere og forskere.

Møderne

Møderne afholdes typisk ved en fødevareproducent, for at kunne se deres produktion.
Møderne afholdes i tidsrummet kl. 12.30 til 17.00, og er bygget op så vi både har præsentationer fra brugerne, input fra teknologileverandører, samt input fra forskere. Efter kaffepausen er der typisk rundgang i produktion, og efter det sluttes af med opsamling og netværk.

Program

Første møde er tirsdag d. 6 december.

Mødet afholdes ved EASYFOOD i Kolding. 

EASYFOOD fremstiller innovativt kvalitetsbagværk til convenience-kategorien.  Deres produktions-setup er ekstremt fleksibelt, og kan håndtere alle typer bagværk, bakeoff og convenience-produkter. Derfor kan de hurtigt omsætte tendenser i markedet til nye, gennemtænkte koncepter, der kan opdatere og supplere deres kunders sortiment og styrke deres forretning.

Virksomheden blev grundlagt i 2000 i Kolding, Danmark, hvor de stadig har produktion og hovedkontor. Herudover har de i dag også produktion internationalt gennem partnere. I april 2019 blev de en del af Orkla familien. Orkla ejer 90% af Easyfood. Orkla Danmark 

EASYFOOD sælger produkter i 16 lande til kunder som Starbucks, McDonalds, CircleK, 7-eleven og COOP, og har en ca. omsætning på 47 mio. EUR i 2021

Læs mere om EASYFOOD på deres hjemmeside www.easyfood.dk

Mødet starter kl 14.00 og slutter kl 16.30. Der vil være oplæg om virksomhedens produktions- og teknologistrategi v. direktør Flemming Paasch. Der vil naturligvis også være rundgang i produktionen.

De kommende møder annonceres løbende, og møde 2 forventes at være i Februar 2023

Hvem er netværksleder?

Bjarke Falk Nielsen, daglig leder og stifter af Maybe Robotics.

Bjarke har 24 års erhvervserfaring fra både LEGO Group, Syddansk Universitet, og Maybe Robotics.  Han er drevet af at hjælpe organisationer med at samarbjde og elsker at udfordre den måde vi udnytter intelligent teknologi.

Maybe Robotics er stiftet for at være en stemme der husker at teknologi er godt, men kun hvis det bliver brugt rigtigt sammen med mennesker.

Netværkspris

Medlemsskabet koster 6.995 kr. + moms årligt. Medlemsskabet tillader deltagelse af én person pr. arrangement. Ønsker flere personer fra samme firma at deltage aftales dette individuelt.

Møder

Der afholdes 4 møder i løbet af et år.

Datoer kommer løbende og annonceres direkte til medlemmerne og på hjemmeside

STED

Vi mødes rundt om i landet, og typisk ude ved medlemmerne. Det understøtter vores ambition om at være tæt på virkeligheden.

TOVHOLDER

Bjarke Falk Nielsen
Stifter og leder af Maybe Robotics
Mail: Bjarke@mayberobotics.dk
Tlf: +45 2119 4797
Østerbro 4, 5690 Tommerup

PRIS

Deltagelse koster kun 6.995 kr. eks. moms årligt – uden yderligere brugerbetaling. Beløbet faktureres samlet.

Bliv medlem

Et medlemsskab koster kun 6.995,- kr. om året og giver adgang til 4 dage hvor netværket mødes og udveksler erfaringer.

Hold dig opdateret

Bliv medlem af Maybe-familien allerede i dag!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om hvordan du får taget hul på robotteknologien? Hvilke robotter du bør investere i? Og hvad med økonomi, tid og overskud til implementering? Det og meget mere får du input til her.

KONTAKT OS

Send en mail til

bjarke@mayberobotics.dk

Maybe Robotics sætter spot på robotteknologi som inden for ganske kort tid når et punkt hvor både teknologi og business case når ”break even” og er dermed klar til at blive implementeret i industrien og kommunerne. Sådan udfordrer vi til nytænkning og udvikler fremtidens virksomheder. Sammen.

Loading

bjarke@mayberobotics.dk

+45 2119 4797


© Maybe Robotics 2022 | CVR 29710554 | Alle rettigheder forbeholdes | Privatlivspolitik | Website udviklet i samarbejde med abovestandard.dk

Hold dig opdateret!Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev om robotter til undervisning

Hvordan kan man gribe teknologiforståelsen an? Hvilke robotter bør man investere i? Og hvad med økonomi, tid, proces og implementering? Det og meget mere får du input til her.