fbpx

Key note

Radikal innovation igennem samarbejder på tværs af organisationer - en inspirerende keynote om teknologisk transformation

Grønne initiativer i fokus: Et samarbejde mellem Danmarks bedste for tekniske løsninger i landbrug og natur – En Keynote med Bjarke Falk Nielsen

Med mere end 25 års erfaring fra industri, forskning og robotter er Bjarke Falk Nielsen den helt rette til at tage Jer gennem en inspirerende keynote om teknologisk transformation. Bjarkes rejse starter i 1998 som en del af udviklergruppen, der står bag LEGO MINDSTORMS robotsættet, der bringer LEGO Group ind i teknologialderen. I 2005 bliver han en del af opbygningen af Robotklyngen i Odense. En klynge han senere bliver leder for. Indtil han i 2018 stifter Maybe Robotics.

I dag samarbejder Bjarke bredt med industrier og offentlige parter om at skabe tekniske, grønne løsninger med et samarbejde på tværs af organisationer. Et samarbejde der lige nu tæller 28 kommuner, Dansk Golf Union, de store danske universiteter, landbrugsrådgivere og skoler. Desuden tæller samarbejdet også en række virksomheder, der udvikler og sælger landbrugsteknologi.

Denne keynote fra Bjarke Falk Nielsen giver Jer et unikt indblik i, hvordan de mest innovative virksomheder og universiteter samarbejder om at udvikle tekniske løsninger til grønne arealer og jordbrug. I vil også høre om, hvem og hvorfor de laver disse løsninger, og selvfølgelig hvilke fordele det giver en organisation. Bjarke præsenterer konkrete udviklingseksempler, hvor virksomheder og universiteter samarbejder om at udvikle teknologier, der skaber ny forretning gennem grønne løsninger.

Eksempel på Key-Note : Robotter i landbruget, en dansk styrkeposition

Dette foredrag vil fortælle om en landbrugsbranche der i disse år gennemgår en total forandring.   

Ny teknologi har været en fast bestanddel af dansk landbrug, siden mekaniseringen tog fart efter 2 verdenskrig. Den nye teknologiske udvikling vil bestå af en gennem digitalisering af landbruget, så alle processer følges, dokumenteres og optimeres. En række robotter vil hjælpe på mark og i stald, og denne udvikling vil tage kraftig fart omkring 2025, hvor de nuværende teknologier og lovgivningen omkring dem er modnet så meget at de bliver standard. Hør om teknologier, se oversigter over research i Danmark og meget mere spændende.

Book dette spændende foredrag – se nederst.

Eksempel på Key-Note : Professionel græspleje med robotter

De automatiske græsslåmaskiner har været på markedet i mange år og allerede i år 1995 lancerede svenske Husqvarna en automatisk græsslåmaskine. Teknologien har dog først indenfor de sidste 5 år fået det store gennembrud. Græsslåningsrobotter bruges i dag stort set på alle græsarealer, men der hvor den professionelle vækst har været størst er ved boligselskaber, og i Danmark har flere boligselskaber op til 200 robotter kørende. Både i kommuner, på golfplæner og i mange andre profesionelle sammenhæng vinder robotterne indpas. Indfasningen drives af mangel på mandskab, økonomisk pres og miljøgevinster, men lovgivningen driller indtil videre med den store udrulning.

Hvis du vil forstå trenden, så book dette spændende foredrag – se nederst.

Oplægsholder er Bjarke Falk Nielsen

Bjarke er direktør i Maybe Robotics, og har arbejdet med robotter og innovation i 25 år, både i det private erhvervsliv og i det offentlige.

Pris: 7.800 kr. + moms og rejseudgifter

Alle oplæg kan holdes på dansk eller engelsk og varer ca. 45 min. Der er altid tid til spørgsmål under og efter foredraget.

Kontakt os gerne  på telefon 21194797 eller bjarke@mayberobotics.dk

Hold dig opdateret

Få Maybe Robotics’ nyhedsbrev

Hvordan får du taget hul på at robotteknologi? Hvilke robotter kan andre anbefale? Hvad bør du undgå? Hvordan forholder du dig til økonomi og implementering?

Jeg skriver det, du skal vide, så du kan få mest muligt ud af fremtidens robotteknologi og automation.

Nyhedsbrevet kommer ca. 8 gange om året, og det er selvfølgelig nemt at afmelde igen, hvis du fortryder.

KONTAKT OS

Send en mail til

bjarke@mayberobotics.dk

I Maybe Robotics får du adgang til faglig inspiration og viden om udviklingen inden for intelligent teknologi. Du møder de fremmeste ledere og forskere i Danmark og kan udveksle erfaringer med innovative mennesker i din branche. Sammen skaber vi fremtidens virksomheder!


© Maybe Robotics 2024 | CVR 29710554 | Alle rettigheder forbeholdes | Privatlivspolitik | Website udviklet i samarbejde med abovestandard.dk