fbpx

Om os

Om Maybe Robotics

Maybe Robotics er en ingeniør og rådgivningsvirksomhed grundlagt i 2018.

Vores mission er at styrke den enkelte kunde i mødet med ny teknologi. Det gør vi ved at levere teknisk viden, projektledelse og netværk der kan bruges direkte i kerneforretningen.

Maybe Robotics er stiftet i 2018 af Bjarke Falk Nielsen, på baggrund af en specifik opfordring til at organisere et netværk om robotter til græspleje. Vi er en privat virksomhed, uafhængigt af såvel det offentlige som af erhvervs- og organisationsinteresser.

Formål

Har siden opstarten i 2018 været, at synliggøre hvordan teknologi kan bidrage til en bedre verden. 

Mission

At styrke vores kunder i mødet med ny teknologi.

Hold dig opdateret

Bliv medlem af Maybe-familien allerede i dag!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om hvordan du får taget hul på robotteknologien? Hvilke robotter du bør investere i? Og hvad med økonomi, tid og overskud til implementering? Det og meget mere får du input til her.

KONTAKT OS

Send en mail til

bjarke@mayberobotics.dk

Maybe Robotics sætter spot på robotteknologi som inden for ganske kort tid når et punkt hvor både teknologi og business case når ”break even” og er dermed klar til at blive implementeret i industrien og kommunerne. Sådan udfordrer vi til nytænkning og udvikler fremtidens virksomheder. Sammen.

Loading

bjarke@mayberobotics.dk

+45 2119 4797


© Maybe Robotics 2022 | CVR 29710554 | Alle rettigheder forbeholdes | Privatlivspolitik | Website udviklet i samarbejde med abovestandard.dk

Hold dig opdateret!Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev om robotter til undervisning

Hvordan kan man gribe teknologiforståelsen an? Hvilke robotter bør man investere i? Og hvad med økonomi, tid, proces og implementering? Det og meget mere får du input til her.