fbpx

Om os

Om Maybe Robotics

Maybe Robotics er en ingeniør virksomhed, med speciale i tekniske løsninger primært til landbrug, fødevare og naturarealer.

Maybe Robotics leverer neutral teknisk viden og projektstyring til vores kunder. Kunderne er både industrier og kommuner. Men fælles for dem er at de vil udnytte teknologier til at opnå deres mål i den daglige drift.

Maybe Robotics er startet af mig, Bjarke Nielsen. Jeg er ingeniør og brænder for teknisk udvikling, og i hele mine karriere har jeg arbejdet med og drevet teknologiske projekter. Det er blevet til 7 ½ år hos LEGO som projektleder på udviklingen og lanceringen af LEGO MINDSTORMS. Og 12 ½ år hos Syddansk Universitet, hvor jeg var med til at opbygge robotklyngen, RoboCluster, i Odense. I Maybe Robotics har jeg været projektleder på en række R&D-projekter bl.a. om udvikling af sensorer til landbruget i samarbejde med DTU og Teknologisk Institut.

Closeup of a robot

Få faglig inspiration og viden

Maybe Robotics er for dig, der skal bruge teknologi i din hverdag til at opnå dine mål.  Det kan være som driftsleder i en kommune eller en leder i agroindustrien.

Landbrugssektoren og andre grønne arealer  skal i disse år tilpasse sig samfundets mål om naturbevarelse. Det betyder at industrien der leverer maskiner og andre løsninger til dette er i rivende udvikling.

De giver en række spændende muligheder for at udvikle og teste tekniske pionerløsninger sammen med kommuner og industrier.

Hvert fagområde har sit eget nichenetværk, Maybe Robotics Club, og her lærer du fra dem, der allerede er godt i gang med ny teknologi. Du får at vide, hvad der virker, og hvordan du bliver rustet til selv at komme i gang eller videre.

Et medlemskab af Maybe Robotics Club giver dig:

  • Adgang til faglig inspiration og viden om udviklingen inden for intelligent teknologi fra de fremmeste ledere og forskere i Danmark.
  • Mulighed for at etablere kontakt til innovative mennesker på tværs af virksomheder og organisationer.
  • Et fortroligt rum til sparring og erfaringsudvikling i din branche.

I netværksklubberne har vi blandt andet besøgt Gram Slot, Dagrofa Logistik, Odense Marcipan, Bæchs konditori, og landets største park- og golfanlæg. Og listen af innovative virksomheder udvides hele tiden

Følg mig på LinkedIn, eller abonner allerede nu på mit nyhedsbrev. Og husk: Teknologi er godt, men kun hvis det bliver brugt rigtigt sammen med mennesker.

Venlig hilsen

Bjarke Falk Nielsen

Vision

Danmarks førende ingeniørhus på jordbrugsteknologi.

Mission

At levere neutral teknisk indsigt og professionel projektstyring.

Hold dig opdateret

Få Maybe Robotics’ nyhedsbrev

Hvordan får du taget hul på at robotteknologi? Hvilke robotter kan andre anbefale? Hvad bør du undgå? Hvordan forholder du dig til økonomi og implementering?

Jeg skriver det, du skal vide, så du kan få mest muligt ud af fremtidens robotteknologi og automation.

Nyhedsbrevet kommer ca. 8 gange om året, og det er selvfølgelig nemt at afmelde igen, hvis du fortryder.

KONTAKT OS

Send en mail til

bjarke@mayberobotics.dk

I Maybe Robotics får du adgang til faglig inspiration og viden om udviklingen inden for intelligent teknologi. Du møder de fremmeste ledere og forskere i Danmark og kan udveksle erfaringer med innovative mennesker i din branche. Sammen skaber vi fremtidens virksomheder!


© Maybe Robotics 2024 | CVR 43961705 | Alle rettigheder forbeholdes | Privatlivspolitik | Website udviklet i samarbejde med abovestandard.dk