fbpx

Om os

Om Maybe Robotics

Maybe Robotics er en fri og uafhængig privat virksomhed grundlagt i 2018. Vi skaber mødesteder hvor man kan hente inspiration, udveksle erfaringer samt etablere forretningsforbindelser.

De mødesteder kalder vi Maybe Robotic Clubs

I klubberne opnåes adgang til teknologisk viden og innovative mennesker, der kan tage medlemmerne et sted hen hvor man kan udnytte og udvikle fremtidens teknologiske muligheder. Adgangen opnåes ved at tilmelde sig en klub der matcher ens fagområde og interesse og hver klub er typisk 20-40 personer.

Formål

Har siden opstarten i 2018 været, at synliggøre hvordan teknologi kan bidrage til en bedre verden. 

Mission

At give vores medlemmer adgang til teknologisk viden og innovative mennesker.

Hold dig opdateret

Bliv medlem af Maybe-familien allerede i dag!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om hvordan du får taget hul på robotteknologien? Hvilke robotter du bør investere i? Og hvad med økonomi, tid og overskud til implementering? Det og meget mere får du input til her.

KONTAKT OS

Send en mail til

bjarke@mayberobotics.dk

Maybe Robotics sætter spot på robotteknologi som inden for ganske kort tid når et punkt hvor både teknologi og business case når ”break even” og er dermed klar til at blive implementeret i industrien og kommunerne. Sådan udfordrer vi til nytænkning og udvikler fremtidens virksomheder. Sammen.


© Maybe Robotics 2023 | CVR 29710554 | Alle rettigheder forbeholdes | Privatlivspolitik | Website udviklet i samarbejde med abovestandard.dk