fbpx

Om os

Om Maybe Robotics

Du kan lære af andres erfaringer. Og andres erfaringer kan hjælpe dig med at træffe bedre beslutninger. Derfor stiftede jeg Maybe Robotics i 2018. En privat, uafhængig virksomhed der først og fremmest virker gennem en række netværksklubber, som jeg kalder Maybe Robotic Clubs.

Maybe Robotics handler om at fremme god teknologiledelse gennem viden og dialog. Og formålet er at hjælpe både udviklere og brugere med at udnytte teknologien bedst muligt.

Jeg er ingeniør og brænder for teknisk udvikling, og i hele mine karriere har jeg arbejdet med og drevet teknologiske projekter. Det er blevet til 7 ½ år hos LEGO som projektleder på udviklingen og lanceringen af LEGO MINDSTORMS. Og 12 ½ år hos Syddansk Universitet, hvor jeg var med til at opbygge robotklyngen, RoboCluster, i Odense. De senere år har jeg været projektleder på en række R&D-projekter bl.a. om udvikling af sensorer til landbruget i samarbejde med DTU og Teknologisk Institut.

Det har altid interesseret mig enormt meget at høre om andres erfaringer. Hvilke teknologier bruger andre virksomheder og organisationer? Og hvilke udfordringer og forandringer fører robotter og teknologi med sig? Netop dét synes jeg er vildt inspirerende og ikke mindst lærerigt!

Closeup of a robot

Få faglig inspiration og viden

Det kan være svært at vælge den rette teknologiske løsning. Især hvis du står alene.

Maybe Robotics er for dig, der arbejder med automation i fødevarebranchen eller inden for landbruget. Eller som arbejder professionelt med græspleje. Og som gerne vil udnytte de teknologiske muligheder.

Hvert fagområde har sit eget nichenetværk, Maybe Robotics Club, og her lærer du fra dem, der allerede er godt i gang med ny teknologi. Du får at vide, hvad der virker, og hvordan du bliver rustet til selv at komme i gang eller videre.

Et medlemskab af Maybe Robotics Club giver dig:

  • Adgang til faglig inspiration og viden om udviklingen inden for intelligent teknologi fra de fremmeste ledere og forskere i Danmark.
  • Mulighed for at etablere kontakt til innovative mennesker på tværs af virksomheder og organisationer.
  • Et fortroligt rum til sparring og erfaringsudvikling i din branche.

I netværksklubberne har vi blandt andet besøgt Gram Slot, Dagrofa Logistik, Odense Marcipan, Bæchs konditori, og landets største park- og golfanlæg. Og listen af innovative virksomheder udvides hele tiden

Følg mig på LinkedIn, eller abonner allerede nu på mit nyhedsbrev. Og husk: Teknologi er godt, men kun hvis det bliver brugt rigtigt sammen med mennesker.

Venlig hilsen

Bjarke Falk Nielsen

Vision

At skabe Danmarks mest inspirerende samlingspunkt for innovative mennesker og ideer.

Mission

At skabe arenaer, der inspirerer til at dele viden og skabe nye relationer.

Hold dig opdateret

Få Maybe Robotics’ nyhedsbrev

Hvordan får du taget hul på at robotteknologi? Hvilke robotter kan andre anbefale? Hvad bør du undgå? Hvordan forholder du dig til økonomi og implementering?

Jeg skriver det, du skal vide, så du kan få mest muligt ud af fremtidens robotteknologi og automation.

Nyhedsbrevet kommer ca. 8 gange om året, og det er selvfølgelig nemt at afmelde igen, hvis du fortryder.

KONTAKT OS

Send en mail til

bjarke@mayberobotics.dk

I Maybe Robotics får du adgang til faglig inspiration og viden om udviklingen inden for intelligent teknologi. Du møder de fremmeste ledere og forskere i Danmark og kan udveksle erfaringer med innovative mennesker i din branche. Sammen skaber vi fremtidens virksomheder!


© Maybe Robotics 2024 | CVR 29710554 | Alle rettigheder forbeholdes | Privatlivspolitik | Website udviklet i samarbejde med abovestandard.dk