Netværk

Bliv klogere på hvilke netværk du kan blive en del af i Maybe Robotics

Gennem netværk opnår man viden, relationer og hands-on erfaringer.

Vi har både netværk hvor brugere af robotter mødes og udveksler erfaringer og netværk hvor udviklere mødes.

I de netværk hvor brugere mødes er der fokus på erfaringsudveksling mellem brugerne for at få en viden om de forskellige robotters funktioner og økonomi.

I netværk der omhandler udvikler segmentet er fokus også at mødes og udveksle erfaringer, men her er slutproduktet nye ordrer, nye projektsamarbejder og nye relationer.

Priser

I Maybe Robotics dyrker vi små, agile nichenetværk for de som ønsker branchespecifik viden, know-how og best practice i hvordan man leder en succesfuld, robotteknologisk transformation.

Åbent for tilgang

Robotter til pleje af græsarealer

Automatisk pleje af græsarealer er stærkt stigende. Selv større og komplicerede græsanlæg kan i dag plejes automatisk. I det her netværk sætter vi fokus på robotter til pleje af græsarealer.

I Maybe Robotics er vores afsæt forskningsbaseret, men vores tilgang praktisk orienteret. Med mere praktik og mindre teori får vores medlemmer både hands on erfaring med robotteknologien og automation inden for det valgte fokusområde, praktisk orienterede viden men også forskningsbaseret knowhow. Vores mål er at den viden du tilegner dig her skal være lige til at tage med hjem og omsætte i virksomheden.

Uanset hvilket netværk du vælger at blive en del af får du fuld adgang til alle netværkets arrangementer, specialister og sparringspartnere – uden yderligere brugerbetaling.

Find det netværk, der passer til dig.

Kommende netværk

Hos Maybe Robotics har vi åbnet op for at medlemmer såvel som ikke-medlemmer kan få indflydelse på hvilke netværk der skal opstartes. Derfor lægger vi åbent op til, at du kan komme med forslag til nye netværk eller få besked hvis et netværk opstartes. På den måde kan du få du indflydelse og holde dig orienteret. Uforpligtende.

Få mere at vide om dette netværk når det opstartes

Robotter til 
laboranter

Brugen af robotteknologi i laboratorierne viser særdeles gode tal. Samtidig skaber de flere jobs til laboranterne. I det her netværk sætter vi fokus på robotter til laboranter.

Få mere at vide om dette netværk når det opstartes

New Business
Development

Hvordan udvikles fremtidens robotter? Hvordan er det lykkedes for de store på markedet i dag, hvad kendetegner en god ide og hvor skal pengene komme fra?

Få mere at vide om dette netværk når det opstartes

Mobile robotter
til transport

Der er enorme potentialer i automatisk transport. Hospitaler og supermarkeder udnytter det allerede i dag. I det her netværk sætter vi fokus på robotter til transport.

Dit forslag vil vises her efter godkendelse i redaktionen

Giv forslag til
kommende netværk

Hjælp os med at blive bedre. I Maybe Robotics er vi glade for de input vi får fra vores omverden. Har du derfor et godt forslag til et kommende netværk hører vi gerne fra dig.

Hold dig opdateret

Bliv medlem af Maybe-familien allerede i dag!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om hvordan du får taget hul på robotteknologien? Hvilke robotter du bør investere i? Og hvad med økonomi, tid og overskud til implementering? Det og meget mere får du input til her.

KONTAKT OS

Send en mail til

bjarke@mayberobotics.dk

0