fbpx

Netværk

Bliv klogere på hvilke netværk du kan blive en del af i Maybe Robotics

I Maybe Robotics er vi pt. tovholder på 2 netværk.

I Robotter til Groundsmen mødes danske kommunale driftschefer og erfaringsudvekslinger i brugen af robotter. Om 5 år vil deres hverdag se markant anderledes ud end den gør idag. Det kræver fokus og forandringsvillighed.

I Maybe Robotics Club mødes udvikler segmentet indenfor intelligent teknologi til landbrug og naturpleje. Landbruget står overfor en radikal automatisering og digitalisering. Det kræver fokus, men giver også mange muligheder.

Vi er altid åbne for nye netværksideer, så kontakt os gerne hvis i mangler en tovholder til jeres netværk.

I Maybe Robotics er vores tilgang praktisk orienteret.

Med mere praktik og mindre teori får vores medlemmer både hands on erfaring med robotteknologien og automation inden for det valgte fokusområde, praktisk orienterede viden men også forskningsbaseret knowhow. Vores mål er at den viden du tilegner dig her skal være lige til at tage med hjem og omsætte i virksomheden.

Uanset hvilket netværk du vælger at blive en del af får du fuld adgang til alle netværkets arrangementer, specialister og sparringspartnere – uden yderligere brugerbetaling.

Find det netværk, der passer til dig.

Hold dig opdateret

Bliv medlem af Maybe-familien allerede i dag!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om hvordan du får taget hul på robotteknologien? Hvilke robotter du bør investere i? Og hvad med økonomi, tid og overskud til implementering? Det og meget mere får du input til her.

KONTAKT OS

Send en mail til

bjarke@mayberobotics.dk

I Maybe Robotics får du adgang til faglig inspiration og viden om udviklingen inden for intelligent teknologi. Du møder de fremmeste ledere og forskere i Danmark og kan udveksle erfaringer med innovative mennesker i din branche. Sammen skaber vi fremtidens virksomheder!


© Maybe Robotics 2024 | CVR 43961705 | Alle rettigheder forbeholdes | Privatlivspolitik | Website udviklet i samarbejde med abovestandard.dk