fbpx

Club Groundsmen

Club Groundsmen

Arbejder du med maskiner til automatisk græsslåning, opkridtning af boldbaner, pleje af kunstgræs, kontrol af jordforhold og inspektion af grønne arealer, så er dette netværk noget for dig.

ÅBENT FOR TILGANG

Robotter til græspleje

I det her netværk sætter vi fokus på den teknologiske udvikling indenfor græspleje maskiner. Vi ser på teknologiløsninger der kan hjælpe med at passe parker, veje, boldbaner mv. Vi taler teknologi, økonomi og grøn omstilling.

Formål

Netværket  giver faglig viden om teknologierne til at pleje grønne arealer.

De nye muligheder for at få flere funktioner løst med ny teknologi kræver nye kompetencer, nye rutiner og nye maskiner. Det er en spændende forandring, og for at lykkes kræver det, at du holder dig opdateret om de teknologiske muligheder og lærer af andre der har samme muligheder som dig. Det kan du gøre lige her. 

Målgruppe

Netværket er til park, vej og stadion-folk i kommuner og andre offentlige institutioner.

Oversigt over medlemmer

Hvem er netværksleder?

Bjarke Falk Nielsen, daglig leder og stifter af Maybe Robotics.

Bjarke er oprindeligt uddannet ingeniør og har 25 års erfaring med teknologiudvikling. De første 7½ år fra LEGO i Billund hvor LEGO udviklede LEGO MINDSTORMS sættet og de sidste 12½ år med at opbygge robotklyngen RoboCluster omkring Syddansk Universitet i Odense. Siden 2018 har han drevet Maybe Robotics.

Maybe Robotics er stiftet for at være en stemme der husker at teknologi er godt, men kun hvis det bliver brugt rigtigt sammen med mennesker.

Netværkspris

Din investering i dette netværk, inkl. inspirerende oplægsholdere, interessante arrangementer, indsigtsfulde cases, engagerende mødesteder, fuld forplejning og spændende mennesker – er kr. 3.196 + moms.

Billeder

Vi gør opmærksom på at der på netværksmøder tages billeder, der bruges til at promovere netværket på sociale medier. Billeder er som oftest billede af en netværks-forsamling.

Program i 2024 

  • Februar – Årlig oversigt over hvilke robotter der bruges.
  • 10 April Beregning af business case (Korsør)
  • 18 september – Grøn omstilling med elektriske maskiner. (Vejle)
  • November – Rapport om teknologitrends

STED

Vi mødes rundt om i landet, og typisk ude ved medlemmerne. Det understøtter vores ambition om at være tæt på virkeligheden.

TOVHOLDER

Bjarke Falk Nielsen
Stifter og leder af Maybe Robotics
Mail: Bjarke@mayberobotics.dk
Tlf: +45 2119 4797
Østerbro 4, 5690 Tommerup

PRIS

Netværket ”Robotter til Groundsmen” koster kun 3.196 kr. eks. moms årligt – uden yderligere brugerbetaling. Beløbet faktureres samlet.

Bliv medlem

Et medlemsskab koster kun 3.196,- kr. om året og giver adgang til 2 dage hvor branchen mødes og udveksler erfaringer, samt rapporter om teknologier på vej og indblik i hvad andre bruger .

Hold dig opdateret

Få Maybe Robotics’ nyhedsbrev

Hvordan får du taget hul på at robotteknologi? Hvilke robotter kan andre anbefale? Hvad bør du undgå? Hvordan forholder du dig til økonomi og implementering?

Jeg skriver det, du skal vide, så du kan få mest muligt ud af fremtidens robotteknologi og automation.

Nyhedsbrevet kommer ca. 8 gange om året, og det er selvfølgelig nemt at afmelde igen, hvis du fortryder.

KONTAKT OS

Send en mail til

bjarke@mayberobotics.dk

I Maybe Robotics får du adgang til faglig inspiration og viden om udviklingen inden for intelligent teknologi. Du møder de fremmeste ledere og forskere i Danmark og kan udveksle erfaringer med innovative mennesker i din branche. Sammen skaber vi fremtidens virksomheder!


© Maybe Robotics 2024 | CVR 29710554 | Alle rettigheder forbeholdes | Privatlivspolitik | Website udviklet i samarbejde med abovestandard.dk