fbpx

Robotter til græsarealer

Robotter til græsarealer

Hos de danske driftschefer, der passer alle vores parker og boldbaner i Danmark, er der fuld fokus på hvordan robotter kan hjælpe den daglige drift.

Netværket giver jordnær viden om robotter og intelligent teknologi og sikrer adgang til værdifulde erfaringer fra andre kommunale driftschefer. Maybe Robotics driver netværket i samarbejde med Groundsmen foreningen

ÅBENT FOR TILGANG

Robotter til græspleje

I det her netværk sætter vi fokus på automatisk pleje af græsarealer ved brug af robotter og droner. Selv større og komplicerede græsanlæg kan i dag plejes automatisk.

Formål

Netværket  giver faglig viden om teknologierne til at pleje grønne arealer.

Vi tager udgangspunkt i, at alle kommuner med tiden skal til at bruge robotter til græspleje, og har en bred vifte af emner relateret til dette. Eksempelvis:

  • Hvad kan jeg forvente af en robot med hensyn til præcision og navigation?
  • Hvad er sikkerhedskravene til mobile robotter og hvem har ansvaret for en CE mærkning?
  • Hvad kan jeg lære af de andre medlemmer ?
  • Hvor driftssikker er robotten ?
  • Hvad med forsikring ?
  • Hvordan beregner man business case ?

Målgruppe

Netværket er til park, vej og stadion-folk i kommuner og andre offentlige institutioner.

Oversigt over medlemmer

Hvem er netværksleder?

Bjarke Falk Nielsen, daglig leder og stifter af Maybe Robotics.

Bjarke har 20 års erfaring med robotudvikling. De første 7½ år fra LEGO i Billund hvor LEGO udviklede LEGO MINDSTORMS sættet og de sidste 12½ år med at opbygge robotklyngen RoboCluster omkring Syddansk Universitet i Odense.

Maybe Robotics er stiftet for at være en stemme der husker at teknologi er godt, men kun hvis det bliver brugt rigtigt sammen med mennesker.

Netværkspris

Din investering i dette netværk, inkl. inspirerende oplægsholdere, interessante arrangementer, indsigtsfulde cases, engagerende mødesteder, fuld forplejning og spændende mennesker – er kr. 3.000 + moms.

Billeder

Vi gør opmærksom på at der på netværksmøder tages billeder, der bruges til at promovere netværket på sociale medier. Billeder er som oftest billede af en netværks-forsamling.

Program i 2023 

  • Februar – Årlig oversigt over hvilke robotter der bruges.
  • Maj – Netværksmøde – Robotter i daglig drift
  • Oktober – Græspleje 2023 – Rapport om teknologitrends.
  • November – netværksmøde-” Robotter i daglig drift”

STED

Vi mødes rundt om i landet, og typisk ude ved medlemmerne. Det understøtter vores ambition om at være tæt på virkeligheden.

TOVHOLDER

Bjarke Falk Nielsen
Stifter og leder af Maybe Robotics
Mail: Bjarke@mayberobotics.dk
Tlf: +45 2119 4797
Østerbro 4, 5690 Tommerup

PRIS

Netværket ”Robotter til Groundsmen” koster kun 3.000 kr. eks. moms årligt – uden yderligere brugerbetaling. Beløbet faktureres samlet.

Bliv medlem

Et medlemsskab koster kun 3.000,- kr. om året og giver adgang til 2 dage hvor branchen mødes og udveksler erfaringer, samt rapporter om teknologier på vej og indblik i hvad andre bruger .

Hold dig opdateret

Få Maybe Robotics’ nyhedsbrev

Hvordan får du taget hul på at robotteknologi? Hvilke robotter kan andre anbefale? Hvad bør du undgå? Hvordan forholder du dig til økonomi og implementering?

Jeg skriver det, du skal vide, så du kan få mest muligt ud af fremtidens robotteknologi og automation.

Nyhedsbrevet kommer ca. 8 gange om året, og det er selvfølgelig nemt at afmelde igen, hvis du fortryder.

KONTAKT OS

Send en mail til

bjarke@mayberobotics.dk

I Maybe Robotics får du adgang til faglig inspiration og viden om udviklingen inden for intelligent teknologi. Du møder de fremmeste ledere og forskere i Danmark og kan udveksle erfaringer med innovative mennesker i din branche. Sammen skaber vi fremtidens virksomheder!


© Maybe Robotics 2023 | CVR 29710554 | Alle rettigheder forbeholdes | Privatlivspolitik | Website udviklet i samarbejde med abovestandard.dk