fbpx

Workshops

Workshops

lidt 

Book os til at facilitere jeres næste workshop

Det er vores erfaring, at en ekstern til at drive en workshop, kan lette presset på den person der står som arrangør. Det er ganske enkelt umuligt både at deltage og drive processen med en godt resultat. Vi tager os af processen, og hvis i vil kan vi også holde et oplæg om et givent fagligt område, efter aftale med jer.

Vi har et standard setup, der inkluderer formøde med dig og selve faciliteringen af workshoppen. Detaljer arrangerer vi sammen.

Se herunder for kontakt information.

lidt 

Kontakt

Bjarke Falk Nielsen er direktør i Maybe Robotics og vil sikre at din henvendelse bliver professionelt eksekveret. 

Hold dig opdateret

Få Maybe Robotics’ nyhedsbrev

Hvordan får du taget hul på at robotteknologi? Hvilke robotter kan andre anbefale? Hvad bør du undgå? Hvordan forholder du dig til økonomi og implementering?

Jeg skriver det, du skal vide, så du kan få mest muligt ud af fremtidens robotteknologi og automation.

Nyhedsbrevet kommer ca. 8 gange om året, og det er selvfølgelig nemt at afmelde igen, hvis du fortryder.

KONTAKT OS

Send en mail til

bjarke@mayberobotics.dk

I Maybe Robotics får du adgang til faglig inspiration og viden om udviklingen inden for intelligent teknologi. Du møder de fremmeste ledere og forskere i Danmark og kan udveksle erfaringer med innovative mennesker i din branche. Sammen skaber vi fremtidens virksomheder!


© Maybe Robotics 2024 | CVR 29710554 | Alle rettigheder forbeholdes | Privatlivspolitik | Website udviklet i samarbejde med abovestandard.dk