Workshops

lidt 

Fuld fokus på jeres fremtid

Maybe Robotics deltager i workshops, hvor vi typisk bidrager med oplæg og viden om ny teknologi eller branche kendskab. Vi tager selvfølgelig udgangspunkt i dine behov og skræddersyer vores deltagelse til det du har brug for.

Eksempel på workshop på et hospital

9.00 Velkomst og bagrund

9.05: Robotter på hospitaler (Bjarke)

Hvad er en robot og hvor bruges de henne på hospitaler idag?. Robotterne er i disse år på vej ind på landets hospitaler og tager idag både del i logistik opgaver, blodprøvehåndtering og operationer af mennesker.  Hvilke typer ser vi idag, og hvad er de seneste erfaringer ?  (Oplæg fra Bjarke + løbende debat)

10.20 Jeres  organisations drivere til automation (Projektleder på Hospital X)

Økonomi, minimering af beskidt arbejde og bedre kvalitet ved slutproduktet er de parametre der kan fremme brugen af automation. Vi medbringer Top 3 lister, som vi taler ud fra. De bruges også efter pausen.

De største omkostningsdrivere vi ønsker at fjerne gennem teknologi (Økonomi driver)

Hvilke “Dull, Dirty and Dangerous” faktorer vil vi fjerne (minimer EGA Driver)

Forbedret kundeoplevelsen. (Bedre kvalitet i slutproduktet)

10.50 10 min. pause

11.00 Fremtid og prioritering af indsatser. (Alle – faciliteteres af projektleder)

Ud fra debatten og listerne før pausen går vi nu ind i at drøfte hvordan vi kan prioritere vores indsatser. Vi ser på 3 områder eller produktløsninger vi kan arbejde på på kort, mellemlangt og på lang sigt. Hvem bør være tovholder og hvem skal inddrages. 

Hold dig opdateret

Bliv medlem af Maybe-familien allerede i dag!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om hvordan du får taget hul på robotteknologien? Hvilke robotter du bør investere i? Og hvad med økonomi, tid og overskud til implementering? Det og meget mere får du input til her.

KONTAKT OS

Send en mail til

bjarke@mayberobotics.dk

0