Workshops

lidt 

Fuld fokus på jeres fremtid

Vi er eksperter i at arrangere workshops om intelligent teknologi. Vi kan selvfølgelig skræddersy workshoppen til dine behov, men herunder finder i vores skabelon vi arbejder ud fra. Vi starter altid med et møde med jer og afklarer behovet.

Workshop om teknologi v. XX

9.00 Velkomst og bagrund

9.05: Robotter i samfundet (Bjarke)

Hvad er en robot og hvor bruges de henne i samfundet idag?. Dette er også en kort introduktion til de megatrends der er i samfundet og hvordan fremtidens digitaliseringssamfund kommer til at se ud. Vi slutter af mere specifikt på grønne arealer.  (Oplæg fra Bjarke + løbende debat)

10.20 Jeres  organisations drivere til automation (XX og Bjarke)

Økonomi, minimering af beskidt arbejde og bedre kvalitet ved slutproduktet er de parametre der kan fremme brugen af automation. Vi medbringer Top 3 lister, som vi taler ud fra. De bruges også efter pausen.

De største omkostningsdrivere vi ønsker at fjerne gennem teknologi (Økonomi driver)

Hvilke “Dull, Dirty and Dangerous” faktorer vil vi fjerne (minimer EGA Driver)

Forbedret kundeoplevelsen. (Bedre kvalitet i slutproduktet)

10.50 10 min. pause

11.00 Fremtid og prioritering af indsatser. (Alle)

Ud fra debatten og listerne før pausen går vi nu ind i at drøfte hvordan vi kan prioritere vores indsatser. Vi ser på 3 områder eller produktløsninger vi kan arbejde på på kort, mellemlangt og på lang sigt. Hvem bør være tovholder og hvem skal inddrages. 

Hold dig opdateret

Bliv medlem af Maybe-familien allerede i dag!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om hvordan du får taget hul på robotteknologien? Hvilke robotter du bør investere i? Og hvad med økonomi, tid og overskud til implementering? Det og meget mere får du input til her.

KONTAKT OS

Send en mail til

bjarke@mayberobotics.dk

0