fbpx

Workshops

lidt 

x

Fuld fokus på jeres fremtid

Maybe Robotics faciliterer workshops, hvor vi typisk bidrager med oplæg og og proces. Vi tager selvfølgelig udgangspunkt i dine behov og skræddersyer vores deltagelse til det du har brug for.

Eksempel på workshop

9.00 Velkomst og hvad er målet med dagens workshop (arrangør)

9.15: Oplæg om teknologi i fremtidens landbrug (Bjarke)

Ny teknologi har været en fast bestanddel af dansk landbrug, siden mekaniseringen tog fart efter 2 verdenskrig. Den nye teknologiske udvikling vil bestå af en gennem digitalisering af landbruget, så alle processer følges, dokumenteres og optimeres. En række robotter vil hjælpe på mark og i stald, og denne udvikling vil tage kraftig fart omkring 2025, hvor de nuværende teknologier og lovgivningen omkring dem er modnet så meget at de bliver standard. I marken vil vi se både traktorer, mennesker og robotter, arbejde side om side og hjælpe hinanden   (Oplæg fra Bjarke + løbende debat)

10.20 Jeres  organisations drivere til automation (v. Bjarke + arrangør)

Økonomi, minimering af beskidt arbejde og bedre kvalitet ved slutproduktet er de parametre der kan fremme brugen af automation. Vi medbringer Top 3 lister, som vi taler ud fra. De bruges også efter pausen.

De største omkostningsdrivere vi ønsker at fjerne gennem teknologi (Økonomi driver)

Hvilke “Dull, Dirty and Dangerous” faktorer vil vi fjerne (minimer EGA Driver)

Forbedret kundeoplevelsen. (Bedre kvalitet i slutproduktet)

10.50 10 min. pause

11.00 Fremtid og prioritering af indsatser. (Alle – faciliteteres af projektleder)

Ud fra debatten og listerne før pausen går vi nu ind i at drøfte hvordan vi kan prioritere vores indsatser. Vi ser på 3 områder eller produktløsninger vi kan arbejde på på kort, mellemlangt og på lang sigt. Hvem bør være tovholder og hvem skal inddrages. 

Hold dig opdateret

Bliv medlem af Maybe-familien allerede i dag!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om hvordan du får taget hul på robotteknologien? Hvilke robotter du bør investere i? Og hvad med økonomi, tid og overskud til implementering? Det og meget mere får du input til her.

KONTAKT OS

Send en mail til

bjarke@mayberobotics.dk

Maybe Robotics sætter spot på robotteknologi som inden for ganske kort tid når et punkt hvor både teknologi og business case når ”break even” og er dermed klar til at blive implementeret i industrien og kommunerne. Sådan udfordrer vi til nytænkning og udvikler fremtidens virksomheder. Sammen.

Loading

bjarke@mayberobotics.dk

+45 2119 4797


© Maybe Robotics 2022 | CVR 29710554 | Alle rettigheder forbeholdes | Privatlivspolitik | Website udviklet i samarbejde med abovestandard.dk

Hold dig opdateret!Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev om robotter til undervisning

Hvordan kan man gribe teknologiforståelsen an? Hvilke robotter bør man investere i? Og hvad med økonomi, tid, proces og implementering? Det og meget mere får du input til her.