fbpx

Workshops

Workshops

lidt 

Book os til at facilitere jeres næste workshop

Det er vores erfaring, at en ekstern til at drive en workshop, kan lette presset på den person der står som arrangør. Det er ganske enkelt umuligt både at deltage og drive processen med en godt resultat. Vi tager os af processen, og hvis i vil kan vi også holde et oplæg om et givent fagligt område, efter aftale med jer.

Vi har et standard setup, der inkluderer formøde med dig og selve faciliteringen af workshoppen. Detaljer arrangerer vi sammen.

Se herunder for kontakt information.

lidt 

Kontakt

Bjarke Falk Nielsen er direktør i Maybe Robotics og vil sikre at din henvendelse bliver professionelt eksekveret. 

Hold dig opdateret

Bliv medlem af Maybe-familien allerede i dag!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om hvordan du får taget hul på robotteknologien? Hvilke robotter du bør investere i? Og hvad med økonomi, tid og overskud til implementering? Det og meget mere får du input til her.

KONTAKT OS

Send en mail til

bjarke@mayberobotics.dk

Maybe Robotics sætter spot på robotteknologi som inden for ganske kort tid når et punkt hvor både teknologi og business case når ”break even” og er dermed klar til at blive implementeret i industrien og kommunerne. Sådan udfordrer vi til nytænkning og udvikler fremtidens virksomheder. Sammen.


© Maybe Robotics 2023 | CVR 29710554 | Alle rettigheder forbeholdes | Privatlivspolitik | Website udviklet i samarbejde med abovestandard.dk