fbpx

Medlemmer

Netværksmedlemmer i Maybe Robotics

Her kan du se hvem der er med i hvilke netværk.

Medlemmer i Club Groundsmen

Københavns kommune, Kultur og Fritid
Odense kommune
Aalborg kommune
Herning kommune
Næstved kommune
Turfhouse.
Silkeborg kommune
Slagelse kommune
Rudersdal kommune
Varde kommune
Skive kommune
Hvidovre Kommune
Allerød kommune
Aarhus kommune
Lyngby kommune
Nordsjælland
Fredericia kommune
Norddjurs Kommune
Vejle Kommune
Syddjurs Kommune
Københavns Kommune, Teknik og Miljø
Køge Kommune, Vej, Park og Byrum
Sorø Kommune, Vej, park og trafik
Dansk Golf Union
Vallensbæk Kommune
Kolding Kommune

* Vil du være medlem af Club Goundsmen eller har du spørgsmål til netværket, så kontakt netværksleder Bjarke Falk Nielsen ved at klikke nedenfor.

Club Groundsmen

I det her netværk sætter vi fokus automatisk pleje af græsarealer ved brug af robotter. Selv større og komplicerede græsanlæg kan i dag plejes automatisk.

Medlemmer i Club Foodtech

* Vil du være medlem af Club Goundsmen eller har du spørgsmål til netværket, så kontakt netværksleder Bjarke Falk Nielsen ved at klikke nedenfor.

Club Foodtech

I det her netværk sætter vi fokus på automation i fødevarebranchen. Netværket er åbent for specialister og ledere, der udvikler og forsker i fødevareteknologi

Hold dig opdateret

Bliv medlem af Maybe-familien allerede i dag!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om hvordan du får taget hul på robotteknologien? Hvilke robotter du bør investere i? Og hvad med økonomi, tid og overskud til implementering? Det og meget mere får du input til her.

KONTAKT OS

Send en mail til

bjarke@mayberobotics.dk

Maybe Robotics sætter spot på robotteknologi som inden for ganske kort tid når et punkt hvor både teknologi og business case når ”break even” og er dermed klar til at blive implementeret i industrien og kommunerne. Sådan udfordrer vi til nytænkning og udvikler fremtidens virksomheder. Sammen.


© Maybe Robotics 2023 | CVR 29710554 | Alle rettigheder forbeholdes | Privatlivspolitik | Website udviklet i samarbejde med abovestandard.dk