fbpx

Arrangementer

Arrangementer

Igennem vores arrangementer får du adgang til nogle af de mest innovative mennesker i Danmark. Normalt er vi omkring 20 -30 dedikerede personer til hvert arrangement og det giver en unik chance for at skabe samarbejde og forretning.

Se herunder hvad du kan deltage i og hvordan.

7 juni 2023 (kl. 09.30 til 14.30)

Agriculture, – Teknologi til græsmarker og plæner.

Danmark har mange  virksomheder der er eksperter i at passe, slå og høste på græsarealer. Denne dag ser vi på sensor teknologier, cloud solutions, ruteplanlægning, kørsel i vådområder, høst af græsarter og en masse andre højaktuelle emner om emnet græspleje.

  • STED: Conpleks Innovation, Struer
  • OPLÆG: Tom Simonsen, CEO Conpleks Innovation mfl.

19 juni  2023 (kl. 12.30 – 15.00)

Foodtech: Dagrofa og logistik

Dagrofa logistik håndterer og pakker hver dag en mængde råvarer, som sendes ud til buttiker i dagrofa kæden. Vi mødes på Dagrofa lager og logistikcenter og hører om logistikken og drøfter hvordan logsitikkæden kan optimeres via intelligent teknologi

STED: DAGROFA Logistik (Ringsted eller Vejle)

  • Oplæg og rundtur: v. Dagrofa

12 September  2023 (kl. 12.30 til 16.00)

Foodtech – Stryhs fabrikkerne

Denne dag besøger foodtech netværket Stryhns fabrikken i Roskilde. Der vil være oplæg fra fabrikkens produktions tekniske afdeling om hvordan de arbejder med produktion og automation på alle lokationer i Stryhns koncernen. Som altid vil der også være fabriksrundtur.

STED: Stryhns, Roskilde

  • OPLÆG og rundtur: Stryhns

13 September (kl. 12.00 – 15.00)

Græspleje- Brøndby Golfklub og CEORA robotter i drift

Brøndby Golfklub har indkøbt 4 Husqvarna CEORA robotter og sat dem i drift. Vi besøger klubben, der vil fortælle om indkøbet, og ikke mindst hvordan de fungerer i hverdagen. Mødet vil også inkludere oplæg fra Dansk Golf Union om det generelle billede af golfklubbernes måde at bruge teknologi i driften.

  STED: Brøndby Golfklub

  • Oplæg Dansk Golf Union
  • Oplæg v. leverandør
  • Oplæg og rundtur: v. Brøndby Golfklub

Bliv medlem

Få branchespecifik specialviden, know-how og
best practice om hvordan du med robotteknologi og automation kan lede en succesfuld transformation
af jeres virksomhed ind i fremtiden.

Kom godt i gang

TILMELD DIG NU

Bliv medlem allerede i dag!

Har du nogle spørgsmål?

KONTAKT OS

Send en mail til bjarke@mayberobotics.dk

Maybe Robotics sætter spot på robotteknologi som inden for ganske kort tid når et punkt hvor både teknologi og business case når ”break even” og er dermed klar til at blive implementeret i industrien og kommunerne. Sådan udfordrer vi til nytænkning og udvikler fremtidens virksomheder. Sammen.


© Maybe Robotics 2023 | CVR 29710554 | Alle rettigheder forbeholdes | Privatlivspolitik | Website udviklet i samarbejde med abovestandard.dk