fbpx

Arrangementer

Arrangementer

Igennem vores arrangementer får du adgang til nogle af de mest innovative mennesker i Danmark. Normalt er vi omkring 20 -30 dedikerede personer til hvert arrangement og det giver en unik chance for at skabe samarbejde og forretning.

Se herunder hvad du kan deltage i og hvordan.

2 November (kl. 9.30 – 15.00)

Agriculture: Autonom kørsel og connectivity

Denne dag ser vi på autonomi og connectivity, med udgangspunkt i 2 verdensførende virksomheder. Vi besøger Danfoss A/S på Als og hører om deres forretning, og udover Danfoss vil en af verdens største maskinleverandører i landbruget, nemlig AGCO fortælle om deres udviklingsprojekter, med udspring i deres R&D center i Randers.

  • STED: Danfoss Power Solutions, Nordborg, Als
  • OPLÆG: Davide Manca, Vice president,  Danfoss,  Morten Leth Bilde, Managing Director, AGCO, mfl.

24 November (kl. 9.30 – 14.30)

Robotter til græspleje

Kom med til Herning og hør hvordan kommuner som Herning og Kolding passer deres grønne arealer med robotter. Vi skal både se på fordele og ulemper i den nye teknologi. Vi får også besøg af en entreprenør fra holstebro der deler ud af erfaringer med Traqnology løsningen til opkridtning og efter frokost tager vi alle på MVH Arena og ser på deres FC Midtjyllands hjemmebane

  • STED: Herning Kommune, Drifts og service
  • OPLÆG: Kolding kommune, Herning Kommune, Kaj Bech A/S og Turfrob.

Første møde er tirsdag d. 6 december. fra 14 til 16.30

Mødet afholdes ved EASYFOOD i Kolding. 

EASYFOOD fremstiller innovativt kvalitetsbagværk til convenience-kategorien.  Læs mere om EASYFOOD på deres hjemmeside www.easyfood.dk

Mødet starter kl 14.00 og slutter kl 16.30. Der vil være oplæg om virksomhedens produktions- og teknologistrategi v. direktør Flemming Paasch. Der vil naturligvis også være rundgang i produktionen.

15 marts. 2023 (kl. 13.00 – 16.00)

Agriculture: AGERUP GODS og farm management 

Agerup Gods i Sakskøbing driver et højeffektivt landbrug i smukke omgivelser. De har blandt andet indkøbt en agrointelli robot for at drive markerne mere effektivt og skånsomt, og de bruger FarmBackUp app til at holde regnskab med driften.

Denne dag går vi tæt på en slutbrugers oplevelse med ny teknologi.

  • STED: AGERUP GODS, Sakskøbing

10 maj  2023 (kl. 13.45 – 16.30)

Agriculture: Gram Slot og Vision 2030 

GRAM SLOT i Sønderjylland driver et økologisk landbrug i samarbjde med REMA 1000 kæden. Slotsejer Svend Brodersen har været ude med en ny vision på økologisk landbrug anno 2030 og har i den forbindelse understreget at robotter vil være en fast bestandel i daglig drift.

  • STED: GRAM SLOT, Sønderjylland
  • OPLÆG: Helle Borup Friberg, Direktør i Økologisk Landsforening og Svend Brodersen Slotejer på GRAM SLOT

7 juni 2023 (kl. 09.30 til 14.30)

Græspleje, – Teknologi til mark og plæner.

Danmark har mange  virksomheder der er eksperter i at passe, slå og høste på græsarealer. Denne dag ser vi på sensor teknologier, cloud solutions, ruteplanlægning, kørsel i vådområder, høst af græsarter og en masse andre højaktuelle emner om emnet græspleje.

  • STED: Conpleks Innovation, Struer
  • OPLÆG: Tom Simonsen, CEO Conpleks Innovation mfl.

Bliv medlem

Få branchespecifik specialviden, know-how og
best practice om hvordan du med robotteknologi og automation kan lede en succesfuld transformation
af jeres virksomhed ind i fremtiden.

Kom godt i gang

TILMELD DIG NU

Bliv medlem allerede i dag!

Har du nogle spørgsmål?

KONTAKT OS

Send en mail til bjarke@mayberobotics.dk

Maybe Robotics sætter spot på robotteknologi som inden for ganske kort tid når et punkt hvor både teknologi og business case når ”break even” og er dermed klar til at blive implementeret i industrien og kommunerne. Sådan udfordrer vi til nytænkning og udvikler fremtidens virksomheder. Sammen.

Loading

bjarke@mayberobotics.dk

+45 2119 4797


© Maybe Robotics 2022 | CVR 29710554 | Alle rettigheder forbeholdes | Privatlivspolitik | Website udviklet i samarbejde med abovestandard.dk

Hold dig opdateret!Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev om robotter til undervisning

Hvordan kan man gribe teknologiforståelsen an? Hvilke robotter bør man investere i? Og hvad med økonomi, tid, proces og implementering? Det og meget mere får du input til her.