fbpx

Arrangementer

Arrangementer

Igennem vores arrangementer får du adgang til nogle af de mest innovative mennesker i Danmark. Normalt er vi omkring 20 -30 dedikerede personer til hvert arrangement og det giver en unik chance for at skabe samarbejde og forretning.

Se herunder hvad du kan deltage i og hvordan.

6 marts

AGRI-TECH sensor day

Denne dag mødes vi i Aarhus, og ser på hvordan sensor teknologier kan medvirke til bedre sikkerhed i marken og på græsset. Men også hvordan sensorer kan opsamle data der kan berige landmandens måde at styre sin gård på.

STED: Agro Food Park, Aarhus

Marts  2024 (kl. 12.00 til 15.30)

ARLA Foods, Hobro mejeri

Vi ser på logistik og palletering af ARLA emner. Specielt vil vi tage udgangspunkt i en ny logistik løsning med Mobile robotter. Dato kommer i slutningen af året, så vi kan sætte en så aktuel dato så muligt

Det er projektlederen på det store logistik projekt der tager imod os

STED:  ARLA, Hobro

10 April (kl. 09.30 – 15.30)

Græspleje- Kommunernes økonomi

Lige siden den første robot blev indkøbt af en kommune er snakken gået på om det kunne betale sig. Alle leverandører kan udregne hvor meget det koster at køre robotter frem for traktor, men det har vist sig at være mere kompliceret at regne RIO ud på robotterne når vi ser på en kommunal drift. 

  STED: Entreprenørgården i Slagelse

Kom godt i gang

TILMELD DIG NU

Bliv medlem allerede i dag!

Har du nogle spørgsmål?

KONTAKT OS

Send en mail til bjarke@mayberobotics.dk

I Maybe Robotics får du adgang til faglig inspiration og viden om udviklingen inden for intelligent teknologi. Du møder de fremmeste ledere og forskere i Danmark og kan udveksle erfaringer med innovative mennesker i din branche. Sammen skaber vi fremtidens virksomheder!


© Maybe Robotics 2024 | CVR 29710554 | Alle rettigheder forbeholdes | Privatlivspolitik | Website udviklet i samarbejde med abovestandard.dk