Arrangementer

Arrangementer

I Maybe Robotics får du adgang til en række arrangementer, foredrag, inspiration, sparring og videnspecialister.

Maybe Robotics er for personer, der vil være en del af et givende og udviklende forum for ledende medarbejdere som søger know-how, best practice og faglig inspiration inden for automation og robotteknologi.

Vi sørger for inspirerende oplæg, interessante mødesteder, mad, drikke og spændende mennesker. Det eneste, du skal gøre, er at møde op.

24 Februar

Agriculture 5.0 – Intelligent teknologi i landbruget

Hvad er Agriculture 5.0 og hvilke perspektiver ligger der i at landbruget bliver bedre til at bruge de digitale værktøjer. Hvor gode er brugerne lige nu til at udnytte teknologierne ?

Onsdag d. 21 April 

Husqvarna, innovation og fremtidens teknologi.

Husqvarna arbejder på en række områder strategisk med teknologisk innovation og er ledende på markedet for autonome systemer til græspleje. På dette møde vil du få indsigt i deres visioner, metoder og den teknologi der er på vej. Der vil være mulighed for samtaler med VP for innovation og venturing som både arbejder med egne produkter, men som også investerer i start ups.

16 Juni – Danfoss Power Solutions  

Sensorer og sikkerhed i landbruget

På dette seminar ser vi hvordan sikkerhed er en afgørende faktor for at få de autonome køretøjer til at fungere i praksis. Eksemplet er fra robotten SIDIS, der igennem flere år er udviklet til golfplæner. Vi9 vil også høre om Danfoss Power Solutions og hvordan de leverer komponerer til stort set alle de store traktormærker i verden.

Bliv medlem

Få branchespecifik specialviden, know-how og
best practice om hvordan du med robotteknologi og automation kan lede en succesfuld transformation
af jeres virksomhed ind i fremtiden.

Kom godt i gang

TILMELD DIG NU

Bliv medlem af Maybe-familien allerede i dag!

Har du nogle spørgsmål?

KONTAKT OS

Send en mail til bjarke@mayberobotics.dk

0