fbpx

Netværk

Maybe Robotics Club

Har du en ambition om at komme tættere på de mest innovative virksomheder i Danmark, og drømmer du om at tage dig selv og din organisation et sted hen hvor man udvikler fremtidens teknologi, så meld dig ind i en af vores klubber allerede idag. Vores klubber åbnes når vi er 10 medlemmer og vi stræber efter at være omkring 20 til 30 medlemmer i hver klub. Det giver en kritisk masse og en unik mulighed for at udvikle og udveksle ting på tværs af medlemmer. Klubberne er også en rugekasse for ny forretning og nye samarbejder.

Bliv klogere på hvilke netværk du kan blive en del af i Maybe Robotics

I Club Groundsmen mødes danske kommunale driftschefer og erfaringsudvekslinger i brugen af robotter. Om 5 år vil deres hverdag se markant anderledes ud end den gør idag. Det kræver fokus og forandringsvillighed.

I Club Agriculture mødes udvikler segmentet indenfor intelligent teknologi til landbrug og naturpleje. Landbruget står overfor en radikal automatisering og digitalisering. Det kræver fokus, men giver også mange muligheder.

I Club Foodtech mødes udviklere og brugere af robotter og intelligent teknologi i fødevarebranchen. Fødevarebranchen installerer i disse år masser af teknologi til at håndtere, pakke og flytte varer i produktionen.

I Maybe Robotics er vores tilgang praktisk orienteret.

Med mere praktik og mindre teori får vores medlemmer både hands on erfaring med robotteknologien og automation inden for det valgte fokusområde, praktisk orienterede viden men også forskningsbaseret knowhow. Vores mål er at den viden du tilegner dig her skal være lige til at tage med hjem og omsætte i virksomheden.

Uanset hvilket netværk du vælger at blive en del af får du fuld adgang til alle netværkets arrangementer, specialister og sparringspartnere – uden yderligere brugerbetaling.

Find det netværk, der passer til dig.

Hold dig opdateret

Få Maybe Robotics’ nyhedsbrev

Hvordan får du taget hul på at robotteknologi? Hvilke robotter kan andre anbefale? Hvad bør du undgå? Hvordan forholder du dig til økonomi og implementering?

Jeg skriver det, du skal vide, så du kan få mest muligt ud af fremtidens robotteknologi og automation.

Nyhedsbrevet kommer ca. 8 gange om året, og det er selvfølgelig nemt at afmelde igen, hvis du fortryder.

KONTAKT OS

Send en mail til

bjarke@mayberobotics.dk

I Maybe Robotics får du adgang til faglig inspiration og viden om udviklingen inden for intelligent teknologi. Du møder de fremmeste ledere og forskere i Danmark og kan udveksle erfaringer med innovative mennesker i din branche. Sammen skaber vi fremtidens virksomheder!


© Maybe Robotics 2024 | CVR 29710554 | Alle rettigheder forbeholdes | Privatlivspolitik | Website udviklet i samarbejde med abovestandard.dk