Analyser

Analyser bruges som beslutningsstøtteværktøj, når jeres organisation skal i gang med noget nyt

Vore analyser er typisk korte, skarpe analyser, hvor man på en hurtig og ”no-nonsence” måde får beskrevet et bestemt område, en bestemt branche eller får beskrevet et kommende teknologisk nybrud der vil ændre forudsætningerne for det vi ved hidtil. Vore analyser bruges typisk til at træffe en vigtig beslutning om at gå videre i en proces frem mod et nyt produkt, en ny forretningside, en ny strategi eller en ny politik. Men det kan også være en analyse der bestilles for at danne en forståelse for et marked eller en fremtid, og dermed hvordan man skal investere sine, virksomhedens eller samfundets penge bedst.

Vi arbejder sammen med andre om at forstå robotbranchen, så analyser fremstilles på direkte efterspørgsel, eller vi kan selv på strategisk vigtige områder tage initiativ til at kontakte aktører der deler vores vision. En analyse kan enten stå alene, men kan også
suppleres med et foredrag eller en deltagelse i en intern workshop, for at udbrede og understøtte analysens hovedpointer.

Sådan hjælper vi jer med at forstå robotbranchen!

Seneste eksempel

Robotter til græspleje i Danmark (professionelt brug)

Græsslåning med robotter er et område der vokser helt vildt på verdensplan. De fleste af os har set de små robotter der kører rundt i villahaverne, men der sker også rigtig meget i det professionelle segment hvor både fodboldstadions, parker, boligselskaber og golfplæner lige nu er ved at tage robotter i brug. Denne analyse beskriver hvordan dette område er igang med at udvikle sig salgsmæssigt og teknologisk, og inkluderer en oversigt over hvilke kommuner i Danmark der er godt i gang med dette og hvilke robotter der kører rundt derude.

Analysen er lavet i forbindelse med robotter til groundsmen netværket, og vil du vide mere om dette område og indholdet af analysen, så tøv ikke med at kontakte os.

Det praktiske

Priser på analyser afhænger af kompleksiteten og aftales derfor individuelt.

Vil i bestille en analyse eller blot vide mere om vores analyseværktøj så kontakt
bjarke@mayberobotics.dk eller telefon 21194797

Hold dig opdateret

Bliv medlem af Maybe-familien allerede i dag!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om hvordan du får taget hul på robotteknologien? Hvilke robotter du bør investere i? Og hvad med økonomi, tid og overskud til implementering? Det og meget mere får du input til her.

KONTAKT OS

Send en mail til

bjarke@mayberobotics.dk