Analyser

Vi lever i en omskiftelig verden. Forandring kræver indsigt. Vores analyser giver dig de nyeste trends, tal og scenarier.

Seneste eksempel

Robotter til græspleje i danske kommuner

De fleste af os har set de små robotter der kører rundt i villahaverne, men der sker også rigtig meget i det professionelle segment hvor både fodboldstadions, parker, boligselskaber og golfplæner lige nu er ved at tage robotter i brug.

De danske kommuner har de sidste 8 år taget robotter til sig. I første omgang som automatiske græsslåmaskiner.

Denne analyse er en kortlægning over hvilke robotter der findes i de 20 største kommuner i Danmark , og giver et godt billede af hvor branchen er på vej hen.

Analysen er udarbejdet i samarbejde med medlemmerne i Robotter til Groundsmen

Det praktiske

Analyser bruges som arbejdsredskab, når du skal træffe en vigtig beslutning om at gå videre i en proces frem mod et nyt produkt, en ny forretningside, en ny strategi eller en ny politik.

Vores analyser suppleres ofte med et forløb internt i din organisation, hvor vi sammen går i dybden med jeres potentialer.

Sådan hjælper vi jer med at udnytte og udvikle intelligent teknologi

Vil i vide mere så kontakt os på
bjarke@mayberobotics.dk eller telefon 21194797

Hold dig opdateret

Bliv medlem af Maybe-familien allerede i dag!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om hvordan du får taget hul på robotteknologien? Hvilke robotter du bør investere i? Og hvad med økonomi, tid og overskud til implementering? Det og meget mere får du input til her.

KONTAKT OS

Send en mail til

bjarke@mayberobotics.dk

0