fbpx

Analyser

Insights

Oversigter, ekspertanalyser og fremtidscenarier for ledere og specialister der vil udnytte intelligent teknologi.

Robotter til græspleje

Statistik 2022

Som leder kan du godt begynde at forberede dig på, at din hverdag, organisation og maskinpark vil ændre sig i de kommende år

De fleste af os har set de små robotter der kører rundt i villahaverne, men der sker også rigtig meget i det professionelle segment hvor både fodboldstadions, parker, boligselskaber og golfplæner lige nu er ved at tage robotter i brug.

De danske kommuner har de sidste 10 år taget robotter til sig. I første omgang som automatiske græsslåmaskiner, men nu også i stor stil linje-opkridtning.

Denne analyse er en kortlægning over hvilke robotter der findes hos medlemmerne i netværket om robotter til græspleje, og giver et godt billede af hvordan kommunerne bruger robotter anno 2022.

Analysen er udarbejdet i samarbejde med medlemmerne i Robotter til Groundsmen

Er du ikke medlem, så bestil et foredrag om dette. Læs mere om vores foredrag på https://www.mayberobotics.dk/foredrag/

Robotter i landbruget

En dansk styrkeposition

Industrien omkring robotter til landbruget er godt på vej til at blive en rigtig spændende højteknologisk industri, der skaber spændende arbejdspladser, nye internationale virksomheder og tiltrækker nye investorer. Selve teknologien udvikler sig utrolig hurtigt, og i løbet af ganske få år er vi gået fra forsøg i laboratorier, til kommercielle produkter på marken, der kan hjælpe landmanden med at producere effektivt.

Det der driver denne udvikling, er et stærkt stigende behov for fødevarer i hele verden. FN estimerer at vi vil være omkring 10 mia. mennesker omkring år 2050, og selvom disse tal er usikre, er det ret sikkert at tallet vil stige markant fra de ca. 7,5 mia vi er idag. Verden vil kræve mange flere fødevarer end idag, og de vil kræve nye produkter, mere plantebaseret og ikke mindst at produktionen skal være miljørigtig.

Landbruget står med andre ord på tærsklen til en revolution.

Deltag i briefing og debat møde torsdag d. 3 Februar, eller kontakt os for at få insights om robotter i landbruget tilsendt

 

Robotter til græspleje 2020

Salgstal, trends og fremtidsscenarie

Som leder kan du godt begynde at forberede dig på, at din hverdag, organisation og maskinpark vil ændre sig i de kommende år

At passe grønne arealer skifter i disse år fra at være manuelt arbejde til at blive delvis automatiseret. De mennesker der i går var beskæftiget med at gå efter en græsslåmaskine eller styre en traktor vil opleve at de i morgen vil få nye opgaver. Det stiller krav til den ansvarlige leder om at udvikle organisationen så den passer til den nye virkelighed.

Og udviklingen går stærkt – i år 2019 blev der på verdensplan solgt 950.000 græsslåningsrobotter – en stigning på 14%.

Kontakt os for flere detaljer og adgang til dokumentet om salgstal, trends og fremtidsscenarie.

Skriv til : bjarke@mayberobotics.dk

Robotter til græspleje i danske kommuner

De fleste af os har set de små robotter der kører rundt i villahaverne, men der sker også rigtig meget i det professionelle segment hvor både fodboldstadions, parker, boligselskaber og golfplæner lige nu er ved at tage robotter i brug.

De danske kommuner har de sidste 8 år taget robotter til sig. I første omgang som automatiske græsslåmaskiner.

Denne analyse er en kortlægning over hvilke robotter der findes i de 20 største kommuner i Danmark , og giver et godt billede af hvor branchen er på vej hen.

Analysen er udarbejdet i samarbejde med medlemmerne i Robotter til Groundsmen

Det praktiske

Analyser bruges som arbejdsredskab, når du skal træffe en vigtig beslutning om at gå videre i en proces frem mod et nyt produkt, en ny forretningside, en ny strategi eller en ny politik.

Vores analyser suppleres ofte med et forløb internt i din organisation, hvor vi sammen går i dybden med jeres potentialer.

Sådan hjælper vi jer med at udnytte og udvikle intelligent teknologi

Vil i vide mere så kontakt os på
bjarke@mayberobotics.dk eller telefon 21194797

Hold dig opdateret

Bliv medlem af Maybe-familien allerede i dag!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om hvordan du får taget hul på robotteknologien? Hvilke robotter du bør investere i? Og hvad med økonomi, tid og overskud til implementering? Det og meget mere får du input til her.

KONTAKT OS

Send en mail til

bjarke@mayberobotics.dk

I Maybe Robotics får du adgang til faglig inspiration og viden om udviklingen inden for intelligent teknologi. Du møder de fremmeste ledere og forskere i Danmark og kan udveksle erfaringer med innovative mennesker i din branche. Sammen skaber vi fremtidens virksomheder!


© Maybe Robotics 2024 | CVR 29710554 | Alle rettigheder forbeholdes | Privatlivspolitik | Website udviklet i samarbejde med abovestandard.dk