fbpx

Kontakt os

Kontakt Maybe Robotics

I Maybe Robotics er vi vilde med alle henvendelser. Men vi elsker især dem hvor vi kan snakke om teknologisk tranformation. Har du spørgsmål, er nysgerrig eller søger afklaring, er du velkommen til at ringe eller skrive til Bjarke Falk Nielsen.

Maybe Robotics er stiftet af Bjarke Falk Nielsen, der er ekspert i at lede initiativer indenfor teknisk udvikling. De første 7½ år fra LEGO med udviklingen af LEGO MINDSTORMS og derefter 12½ år med at opbygge robotklyngen RoboCluster omkring Syddansk Universitet. Siden 2018 har han været i spidsen for Maybe Robotics.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Beliggenhed

Østerbro 4, 5690 Tommerup

Telefon

+45 2119 4797

E-mail

bjarke@mayberobotics.dk

Hold dig opdateret

Bliv medlem af Maybe-familien allerede i dag!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om hvordan du får taget hul på robotteknologien? Hvilke robotter du bør investere i? Og hvad med økonomi, tid og overskud til implementering? Det og meget mere får du input til her.

KONTAKT OS

Send en mail til

bjarke@mayberobotics.dk

Maybe Robotics sætter spot på robotteknologi som inden for ganske kort tid når et punkt hvor både teknologi og business case når ”break even” og er dermed klar til at blive implementeret i industrien og kommunerne. Sådan udfordrer vi til nytænkning og udvikler fremtidens virksomheder. Sammen.


© Maybe Robotics 2023 | CVR 29710554 | Alle rettigheder forbeholdes | Privatlivspolitik | Website udviklet i samarbejde med abovestandard.dk