fbpx

Innovation der rykker

Innovation der rykker

Innovation i landbruget

En af de mest inspirerende mennesker jeg kender er Svend Brodersen fra Gram Slot. Da Sanne, Svend og deres børn flyttede til Gram Slot var der 440 Hektar tilknyttet og idag driver de ca. 3200 Hektar og en omfattende event drift.

Kære læser

En af de mest inspirerende mennesker jeg kender er Svend Brodersen fra Gram Slot. Slottet er ejet delvist af Sanne og Svend, og medejer er også REMA 1000 kæden. Hver dag sælges omkring 50 forskellige produkter fra GRAM Slot i din lokale REMA butik. Det er alt fra øl, mælk, gryn, fløde, kartofler osv.

I efteråret var Svend ude med en vision 2030, som hedder Robotterne kommer og om sommeren står staldene tomme.

”  Økologi må ikke ses som en tilbageskuende retning. I stedet er økologi blevet det område, hvor man er mest optaget af at udnytte, at vi som land er vidende, oplyste og uddannede. Det betyder, at vi i 2030 har taget nye hjælpemidler i brug – og genfundet andre.
Det første er robotterne: Vi er gået væk fra at røgte, rive og rode i jorden. Når foråret kommer, sætter vi en lille robotplæneklipper fri i marken. Den vil med et fotografiapparat og små, elektriske stråler fjerne alt dét, der ikke skal være i jorden. Med en blitz rammer den det lillebitte ukrudtsfrø på den helt rigtige dag, på det rigtige sted. Sådan holder vi markerne rene uden at hakke og forstyrre.”

I Maybe Robotics får du adgang til teknisk viden og innovative mennesker. Svend Brodersen fra Gram slot er et kongeeksempel på begge dele.

Så hermed en opfordring til at deltage d. 10 maj i Gram.

Kontakt Bjarke her

I Maybe Robotics får du adgang til faglig inspiration og viden om udviklingen inden for intelligent teknologi. Du møder de fremmeste ledere og forskere i Danmark og kan udveksle erfaringer med innovative mennesker i din branche. Sammen skaber vi fremtidens virksomheder!


© Maybe Robotics 2024 | CVR 29710554 | Alle rettigheder forbeholdes | Privatlivspolitik | Website udviklet i samarbejde med abovestandard.dk