fbpx

Forside

Vi formidler viden om teknologi
og skaber relationer mellem mennesker.

I Maybe Robotics får du adgang til en række arrangementer, foredrag, inspiration, sparring og videnspecialister.

Maybe Robotics er for personer, der vil være en del af et givende og udviklende forum for ledende medarbejdere som søger know-how, best practice og faglig inspiration inden for robotteknologi, robotteknologisk forståelse samt automatisering. Vi sørger for inspirerende oplægsholdere, interessante arrangementer, indsigtsfulde cases, videnstunge sparringspartnere og spændende mennesker. Det eneste, du skal gøre, er at møde op.

En stærk ramme hvor dit medlemsskab får reel nytte, værdi og relevans

Kendetegnet ved Maybe Robotics er vores stærke udviklingsfokus. Fokus på at udvikle sig selv, udvikle medlemmerne, udvikle hinanden og udvikle viden som udvikler virksomheder. Sammen med vores medlemmer løser vi komplekse problemstillinger, omsætter robotteknologi til reel værdi og skaber fremtidens virksomheder.

Find det nichenetværk som har fokus på at løse præcis den udfordring du står med

Automation og robotteknologi er blevet en af de vigtigste midler mod, at vores danske virksomheder ikke sakker efter internationale konkurrenter.

Én ting er at komme op på niveau med sine konkurrenter ved at investere i de allerede eksisterende robotter. En anden ting er at blive frontrunner på sit område.

Hvad du bør vælge for jeres virksomhed finder vi først svar på når du tager springet og bygger bro mellem jeres virksomhed og Maybe Robotics. Sammen finder vi frem til præcis den teknologi, som vil transformere jeres virksomhed.

Ét medlemskab. Én pris. Mange muligheder

Hvor man skal lade robotterne tage slæbet, så man kan få mere tid til at udvikle forretningen er det skærende punkt. Men faktum er, at teknologien bag robotik og kunstig intelligens tilstadighed bliver mere avanceret, hvilket giver nogle særdeles unikke muligheder for at finde løsninger som rager helt ind i fremtiden og har effekt i nutiden.

Få over overblik over, hvor robotteknologi kan passe ind i din virksomhed – og bliv inspireret til forandring når vi sammen fokuserer på jeres teknologiske transformation.

Ét medlemskab – uanede muligheder for at udfordre status quo med banebrydende viden, ideer og sparring!

Bliv en del af det netværk som passer bedst til dig!

Maybe Robotics dyrker præcis de kompetencer inden for robotteknologi og automation som hjælper vores medlemmer med at finde robotteknologiske svar på vækst og udvikling.

Tilmeld dig i dag – the best way of getting ahead, is getting started!

Kom godt i gang

TILMELD DIG NU

Bliv medlem af Maybe-familien allerede i dag!

Har du nogle spørgsmål?

KONTAKT OS

Send en mail til bjarke@mayberobotics.dk

I Maybe Robotics får du adgang til faglig inspiration og viden om udviklingen inden for intelligent teknologi. Du møder de fremmeste ledere og forskere i Danmark og kan udveksle erfaringer med innovative mennesker i din branche. Sammen skaber vi fremtidens virksomheder!


© Maybe Robotics 2024 | CVR 29710554 | Alle rettigheder forbeholdes | Privatlivspolitik | Website udviklet i samarbejde med abovestandard.dk