fbpx

BLIV MEDLEM

Tilmelding

Maybe Robotics tilbyder højrelevante nichenetværk for personer, der vil være en del af et givende forum for ledere og medarbejdere der søger faglig inspiration og udvikling inden for robotteknologi og automation.

Vi sørger for inspirerende oplægsholdere, interessante arrangementer, indsigtsfulde cases, engagerende mødesteder, god mad og spændende mennesker. Det eneste du skal gøre, er at møde op.

Sådan tilmelder du dig

Udfyld skemaet til højre, for at blive medlem i et af Maybe Robotics nichenetværk med netop dit teknologiske fokus.

Når du har sendt din tilmelding, bliver du kontaktet og budt velkommen af stifter og daglig leder Bjarke Falk Nielsen.

Efterfølgende bliver du løbende holdt orienteret om aktiviteter, arrangementer, mødesteder m.m.

*Alle tilmeldinger skal godkendes før et medlem kan optages i et netværk. Dette håndhæves for dels at matche profiler men også for at undgå at kunder eller konkurrenter placeres i samme netværk. På den måde kan vi sikre en åben og ærlig netværksdialog.

Er du ikke helt overbevist?
Bestil gratis konsultation

Er du i tvivl om, hvorvidt Maybe Robotics er det rigtige for dig og din virksomhed? Bestil en gratis konsultation og bliv introduceret til hvad Maybe Robotics kan gøre for dig.

Send en mail til bjarke@mayberobotics.dk

Maybe Robotics sætter spot på robotteknologi som inden for ganske kort tid når et punkt hvor både teknologi og business case når ”break even” og er dermed klar til at blive implementeret i industrien og kommunerne. Sådan udfordrer vi til nytænkning og udvikler fremtidens virksomheder. Sammen.


© Maybe Robotics 2023 | CVR 29710554 | Alle rettigheder forbeholdes | Privatlivspolitik | Website udviklet i samarbejde med abovestandard.dk