fbpx

Om Maybe Robotics

Om Maybe Robotics

Maybe Robotics driver små agile netværk, der sætter spot på robotteknologi som inden for ganske kort tid når et punkt hvor både teknologi og business case når ”break even” og er dermed klar til at blive implementeret.

Vi hjælper vores medlemmer med at vide mere om gevinster, fordele og ulemper af robot- og automationsteknologi – i teori og praksis. Vide akkurat så meget, at du selv kan tage stilling til hvilken vej I skal forfølge når jeres virksomhed skal investere i ny teknologi.

Målgruppe

Vores målgruppe er både brugere og udviklere af ny teknologi.

 

Mission

Vores mission er at hjælpe danske virksomheder, kommuner og private foreninger med at blive mere konkurrencedygtige ved hjælp af ny teknologi.

Bliv medlem

Få branchespecifik specialviden, know-how og
best practice om hvordan du med robotteknologi og automation kan lede en succesfuld transformation
af jeres virksomhed ind i fremtiden.

I Maybe Robotics får du adgang til faglig inspiration og viden om udviklingen inden for intelligent teknologi. Du møder de fremmeste ledere og forskere i Danmark og kan udveksle erfaringer med innovative mennesker i din branche. Sammen skaber vi fremtidens virksomheder!


© Maybe Robotics 2024 | CVR 43961705 | Alle rettigheder forbeholdes | Privatlivspolitik | Website udviklet i samarbejde med abovestandard.dk