Foredrag

Keynote oplæg, der sætter intelligent teknologi på dagsordnen.

Intelligent teknologi og robotter.

Hvordan kan man som organisation udnytte eller udvikle intelligent teknologi ?

Foredraget fortæller om et nutidigt og fremtidigt samfund med robotter iblandt os. En række teknologier, problemstillinger og brancher berøres og der bliver masser af eksempler på nutidens og fremtidens robotter.

Hvordan skal i som organisation omfavne den nye virkelighed?

Bruges til:  Passer til organisationer der ønsker at sætte fokus på, hvordan de som virksomhed eller branche kan udnytte intelligent teknologi.

Robotter til grønne arealer

Fremtidens grønne arealer vil blive passet delvist af robotter, og det vil være fuld digitaliseret.

Hvordan stiller det en leder for en driftsorganisation og hvilke strategiske satsninger bør en organisation se på de næste 5 år.

Foredraget vil tage jer med på en rejse i fremtiden og skitsere muligt scenarie, hvor vi ser teknologi, kompetencer og miljø.

Bruges af: Organisationer med ansvar for grønne arealer, der har brug for en klar strategi og vision for deres organisation.

Agriculture 5.0

Intelligent teknologi til fremtidens landbrug er et af de mest spændende og nødvendige F&U områder vi har. Kun med en massiv forskningsindsats og et tilsvarende massivt erhvervs samarbejde kan vi løfte agro industrien fra nuværende stadie til at producere udstyr der brødføder befolkningen, og hjælper miljøet med at overleve.

Hvordan ser det ud med intelligent teknologi i landbruget, og hvor langt er danske virksomheder og universiteter på området ?

Bruges af: R&D afdelinger, new business afdelinger, ledelser og brancheorganisationer.

Danmark og intelligent teknologi

Hvordan kommer det offentlige rum til at se ud i fremtidens robotsamfund, og hvilke udfordringer giver det lovgiverne? Hvordan vil et kommende arbejdsmarked se ud når robotterne overtager al det kedelige arbejde og er der egentlig brug for os mennesker på arbejdsmarkedet? Hør også om offentlige-private samarbejder og om udviklingen af stærke klyngeorganisationer der kan skabe ny vækst og arbejdspladser. Vægtningen af
de forskellige dele afstemmes med den bestillende organisation, for at sikre mest muligudbytte for den enkelte.

Bruges af: Politikere, departementer, styrelser,
kommuner samt andre med interesse for samfundsudviklingen

Pris: 6.800 kr. + moms og rejseudgifter

Specielle avancerede brancheforedrag aftales individuelt.

Alle oplæg kan holde på dansk eller engelsk og varer ca. 45 min. Der er altid tid til
spørgsmål under og efter foredraget.

Hold dig opdateret

Bliv medlem af Maybe-familien allerede i dag!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om hvordan du får taget hul på robotteknologien? Hvilke robotter du bør investere i? Og hvad med økonomi, tid og overskud til implementering? Det og meget mere får du input til her.

KONTAKT OS

Send en mail til

bjarke@mayberobotics.dk

0