fbpx

Foredrag

Book os til at holde jeres næste key-note

Maybe Robotics tager ud til konferencer og interne arrangementer og holder keynote om robotter og intelligent teknologi. Forud for hvert oplæg afstemmes forventninger med jer, for at sikre at indholdet passer til jeres behov.

Eksempel på Key-Note : Robotter i landbruget, en dansk styrkeposition

Dette foredrag vil fortælle om en landbrugsbranche der i disse år gennemgår en total forandring.   

Ny teknologi har været en fast bestanddel af dansk landbrug, siden mekaniseringen tog fart efter 2 verdenskrig. Den nye teknologiske udvikling vil bestå af en gennem digitalisering af landbruget, så alle processer følges, dokumenteres og optimeres. En række robotter vil hjælpe på mark og i stald, og denne udvikling vil tage kraftig fart omkring 2025, hvor de nuværende teknologier og lovgivningen omkring dem er modnet så meget at de bliver standard. I marken vil vi se både traktorer, mennesker og robotter, arbejde side om side og hjælpe hinanden 

Book dette spændende foredrag – se nederst.

Eksempel på Key-Note : Fremtidens græspleje

Hvordan grønne arealer i fremtiden vil blive drevet af automatiske maskiner

Bestil dette foredrag og få indsigt i hvordan danske kommuner i disse år er ved at ændre deres driftssituation til at være delvis automatisk drevet. Udviklingen er sket igennem 10 år, men først nu er trenden for alvor ved at slå igennem.

Book dette spændende foredrag – se nederst.

Oplægsholder er Bjarke Falk Nielsen

Bjarke er direktør i Maybe Robotics, og har arbejdet med robotter og innovation i 22 år, både i det private erhvervsliv og i det offentlige.

Pris: 7.800 kr. + moms og rejseudgifter

Alle oplæg kan holdes på dansk eller engelsk og varer ca. 45 min. Der er altid tid til spørgsmål under og efter foredraget.

Kontakt os gerne  på telefon 21194797 eller bjarke@mayberobotics.dk

Hold dig opdateret

Bliv medlem af Maybe-familien allerede i dag!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om hvordan du får taget hul på robotteknologien? Hvilke robotter du bør investere i? Og hvad med økonomi, tid og overskud til implementering? Det og meget mere får du input til her.

KONTAKT OS

Send en mail til

bjarke@mayberobotics.dk

Maybe Robotics sætter spot på robotteknologi som inden for ganske kort tid når et punkt hvor både teknologi og business case når ”break even” og er dermed klar til at blive implementeret i industrien og kommunerne. Sådan udfordrer vi til nytænkning og udvikler fremtidens virksomheder. Sammen.

Loading

bjarke@mayberobotics.dk

+45 2119 4797


© Maybe Robotics 2022 | CVR 29710554 | Alle rettigheder forbeholdes | Privatlivspolitik | Website udviklet i samarbejde med abovestandard.dk