Foredrag

Foredrag til indsigt og inspiration

Robotterne iblandt os

Hvordan påvirker robotterne vores dagligdag og virksomheder ?

Foredraget fortæller om et nutidigt og fremtidigt samfund med robotter iblandt os. En række teknologier, problemstillinger og brancher berøres og der bliver masser af eksempler på nutidens og fremtidens robotter.

Bliver vi mennesker arbejdsløse?, hvor langt er vi fra produktionsmiljøer uden mennesker?  kommer der gående robotter?  og hvor langt er vi fra robotter iblandt os?

Bruges af: Et allround indlæg der passer alle med interesse
for robotternes fremmarch

Robotter til grønne arealer

Dette foredrag sætter fokus på hvordan robotter kan bruges til pleje af grønne arealer. Vi ser på teknologierne og hvor de bruges idag. Vi sætter spot på nogle af de udfordringer der er pt. teknologisk så som sikkerhed, navigering, energiforsyning og økonomi. Der inddrages eksempler fra kommuner, boligselskaber og golfbaner.

Bruges af: Virksomheder, brancheorganisationer, kommuner, golfselskaber og boligselskaber

Intelligent teknologi i landbruget

Intelligent teknologi til fremtidens landbrug er et af de mest spændende og nødvendige F&U områder vi har. Kun med en massiv forskningsindsats og et tilsvarende massivt erhvervs samarbejde kan vi løfte agro industrien fra nuværende stadie til at producere udstyr der brødføder befolkningen, og hjælper miljøet med at overleve.

Hvordan ser det ud med intelligent teknologi i landbruget, og hvor langt er danske virksomheder og universiteter på området ?

Bruges af: R&D afdelinger, new business afdelinger, ledelser og brancheorganisationer.

Politik og lovgivning

Hvordan kommer det offentlige rum til at se ud i fremtidens robotsamfund, og hvilke udfordringer giver det lovgiverne? Hvordan vil et kommende arbejdsmarked se ud når robotterne overtager al det kedelige arbejde og er der egentlig brug for os mennesker på arbejdsmarkedet? Hør også om offentlige-private samarbejder og om udviklingen af stærke klyngeorganisationer der kan skabe ny vækst og arbejdspladser. Vægtningen af
de forskellige dele afstemmes med den bestillende organisation, for at sikre mest muligudbytte for den enkelte.

Bruges af: Politikere, departementer, styrelser,
kommuner mv.

Pris: 6.800 kr. + moms og rejseudgifter

Specielle avancerede brancheforedrag aftales individuelt.

Alle oplæg kan holde på dansk eller engelsk og varer ca. 45 min. Der er altid tid til
spørgsmål under og efter foredraget.

Hold dig opdateret

Bliv medlem af Maybe-familien allerede i dag!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om hvordan du får taget hul på robotteknologien? Hvilke robotter du bør investere i? Og hvad med økonomi, tid og overskud til implementering? Det og meget mere får du input til her.

KONTAKT OS

Send en mail til

bjarke@mayberobotics.dk

0