Foredrag

Foredrag bruges typisk til at skabe indsigt og inspiration

Et foredrag passer til flere situationer, men kan for eksempel passe til kick-off møder på nye områder, organisationer eller projekter hvor robotter eller automation er en del af fremtidens virkemidler. Det kan også være inspirationsmøder hvor man i fællesskab vil diskutere fremtidens udfordringer og vide mere om robotterne iblandt os.

Vi har 4 typer af foredrag, som er beskrevet herunder. De 4 foredrag har 4 forskellige fokusområder, så i kan bestille det der passer bedst til jeres situation. Når i er klar til at bestille skriver i blot til bjarke@mayberobotics.dk eller ringer på 21194797.

Det samme gælder hvis i har uddybende spørgsmål og naturligvis når i skal finde en dato der passer
til jeres behov.

Industrien er en sværvægter i aftagning af robotter. Bilfabrikkerne er især dem som har taget robotterne til sig. Men den store højdespringer er blevet robotter til græspleje. I 2017 blev der afsat 750.000 robotter til græspleje. Det er dobbelt så mange som robotter til industrien samme år.

Robotterne iblandt os

Fortæller om et nutidigt og fremtidigt samfund med robotter iblandt os. En række teknologier, problemstillinger og brancher berøres og der bliver masser af eksempler på nutidens og fremtidens robotter. Bliver vi mennesker arbejdsløse?, kommer der gående
robotter?, hvor hurtigt går det hele? og hvor langt er vi fra robotter iblandt os?

Bruges af: Et allround indlæg der passer alle med interesse
for robotternes fremmarch

Branchespecifikke oplæg

Oplæg omkring en specifik del af branchen (Eksempelvis robotter i industrien eller robotter i fremtidens landbrug). Dette bruges til at få indblik i den teknologiske “State of the art” indenfor den pågældende branche og til at give indblik i hvem der er førende på feltet og hvor nicheområderne er. Vi slutter af med at perspektivere foredraget til jeres organisation, for at give størst mulig udbytte for den enkelte.

Bruges af: Virksomheder eller brancheorganisationer

Nye forretningsområder

Hvordan håndterer en virksomhed et helt nyt forretningsområde eller udvikler en ny teknologi i en organisation der er vant til at producere noget andet? Foredraget vil komme ind på teknologiudvikling på tværs af kulturer og geografi og om nye brands, produkter og salgskanaler der opstår på toppen af gamle. Foredraget vil tage udgangspunkt i udviklingscases og på den baggrund få en diskussion om jeres eget udviklingsfokus og den rejse i er på.

Bruges af: R&D afdelinger, new business afdelinger eller ledelser.

Politik og lovgivning

Hvordan kommer det offentlige rum til at se ud i fremtidens robotsamfund, og hvilke udfordringer giver det lovgiverne? Hvordan vil et kommende arbejdsmarked se ud når robotterne overtager al det kedelige arbejde og er der egentlig brug for os mennesker på arbejdsmarkedet? Hør også om offentlige-private samarbejder og om udviklingen af stærke klyngeorganisationer der kan skabe ny vækst og arbejdspladser. Vægtningen af
de forskellige dele afstemmes med den bestillende organisation, for at sikre mest muligudbytte for den enkelte.

Bruges af: Politikere, departementer, styrelser,
kommuner mv.

Pris: 6.800 kr. + moms og rejseudgifter

Specielle avancerede brancheforedrag aftales individuelt.

Alle oplæg kan holde på dansk eller engelsk og varer ca. 45 min. Der er altid tid til
spørgsmål under og efter foredraget.

Hold dig opdateret

Bliv medlem af Maybe-familien allerede i dag!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om hvordan du får taget hul på robotteknologien? Hvilke robotter du bør investere i? Og hvad med økonomi, tid og overskud til implementering? Det og meget mere får du input til her.

KONTAKT OS

Send en mail til

bjarke@mayberobotics.dk