Foredrag

Book os til at holde Keynote oplæg, der sætter robotter og intelligent teknologi på dagsordnen.

Intelligent teknologi og robotter.

I fremtiden vil robotterne vandre rundt iblandt os, biler være selvkørende og vores hjem vil være spækket med intelligent teknologi. De færreste ved hvor tæt vi står på det store teknologispring, og et godt råd til etisk råd er, at sove med det ene øje åbent. 

I en nær fremtid kommer robotter til at vandre rundt omkring os. Mange science fiction film har forudset dette og man kan se eller gense I-Robot filmen med Will smith i hovedrollen for at blive klogere på det dilemma. Firmaet Boston Dynamics der udspringer af det amerikanske militær er godt igang med gående, springende og løbende menneskerobotter og ditto hunde og heste. 

Det private hjem er et af de sidste områder der kan blive fuldautomatiseret, og idag kender mange problemerne med støvsugerrobotterne der i starten sad fast alle steder og egentlig ikke var meget bevendt.  Støvsugerrobotterne har efterhånden fundet deres plads og der blev solgt ca. 17 mio. af dem sidste år på verdensplan. Eksemplet med støvsugerne er godt at tænke på hvis man frygter gående robotter i hjemmet. Der venter mange års forbedringer før det kommer til at ske.

Selvkørende biler og droner er også godt på vej, og mange elsker de søde små droner der flyver og tager søde og flotte billeder. Men hvorfor laver de test på DTU med hvor meget en drone vinger kan skære ind i en flæskesteg? Og hvad med privat livets fred – er det en saga blot ?

Det og mange andre ting fortæller vi om i vores keynote oplæg. Så skynd jer at bestille et oplæg.

 

Oplægsholder er Bjarke Falk Nielsen

Bjarke har arbejdet med robotter og innovation i 22 år. Først på LEGO i Billund som en del af LEGO MINDSTOMS udviklingen og derefter som en af de bærende kræfter bag robotklyngen i Odense.

Pris: 8.800 kr. + moms og rejseudgifter

Specielle brancheforedrag aftales individuelt.

Alle oplæg kan holde på dansk eller engelsk og varer ca. 45 min. Der er altid tid til
spørgsmål under og efter foredraget.

Hold dig opdateret

Bliv medlem af Maybe-familien allerede i dag!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om hvordan du får taget hul på robotteknologien? Hvilke robotter du bør investere i? Og hvad med økonomi, tid og overskud til implementering? Det og meget mere får du input til her.

KONTAKT OS

Send en mail til

bjarke@mayberobotics.dk

0