fbpx

Foredrag

Book os til at holde jeres næste key-note

Maybe Robotics tager ud til konferencer og interne arrangementer og holder inspirationsoplæg om trends og udvikling indenfor intelligent teknologi. Forud for hvert oplæg afstemmes forventninger med jer, for at sikre at indholdet passer til jeres behov.

Eksempel på Key-Note : Robotter i landbruget, en dansk styrkeposition

Dette foredrag vil fortælle om en landbrugsbranche der i disse år gennemgår en total forandring.   

Ny teknologi har været en fast bestanddel af dansk landbrug, siden mekaniseringen tog fart efter 2 verdenskrig. Den nye teknologiske udvikling vil bestå af en gennem digitalisering af landbruget, så alle processer følges, dokumenteres og optimeres. En række robotter vil hjælpe på mark og i stald, og denne udvikling vil tage kraftig fart omkring 2025, hvor de nuværende teknologier og lovgivningen omkring dem er modnet så meget at de bliver standard. Hør om teknologier, se oversigter over research i Danmark og meget mere spændende.

Book dette spændende foredrag – se nederst.

Eksempel på Key-Note : Professionel græspleje med robotter

De automatiske græsslåmaskiner har været på markedet i mange år og allerede i år 1995 lancerede svenske Husqvarna en automatisk græsslåmaskine. Teknologien har dog først indenfor de sidste 5 år fået det store gennembrud. Græsslåningsrobotter bruges i dag stort set på alle græsarealer, men der hvor den professionelle vækst har været størst er ved boligselskaber, og i Danmark har flere boligselskaber op til 200 robotter kørende. Både i kommuner, på golfplæner og i mange andre profesionelle sammenhæng vinder robotterne indpas. Indfasningen drives af mangel på mandskab, økonomisk pres og miljøgevinster, men lovgivningen driller indtil videre med den store udrulning.

Hvis du vil forstå trenden, så book dette spændende foredrag – se nederst.

Oplægsholder er Bjarke Falk Nielsen

Bjarke er direktør i Maybe Robotics, og har arbejdet med robotter og innovation i 22 år, både i det private erhvervsliv og i det offentlige.

Pris: 7.800 kr. + moms og rejseudgifter

Alle oplæg kan holdes på dansk eller engelsk og varer ca. 45 min. Der er altid tid til spørgsmål under og efter foredraget.

Kontakt os gerne  på telefon 21194797 eller bjarke@mayberobotics.dk

Hold dig opdateret

Bliv medlem af Maybe-familien allerede i dag!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om hvordan du får taget hul på robotteknologien? Hvilke robotter du bør investere i? Og hvad med økonomi, tid og overskud til implementering? Det og meget mere får du input til her.

KONTAKT OS

Send en mail til

bjarke@mayberobotics.dk

Maybe Robotics sætter spot på robotteknologi som inden for ganske kort tid når et punkt hvor både teknologi og business case når ”break even” og er dermed klar til at blive implementeret i industrien og kommunerne. Sådan udfordrer vi til nytænkning og udvikler fremtidens virksomheder. Sammen.


© Maybe Robotics 2023 | CVR 29710554 | Alle rettigheder forbeholdes | Privatlivspolitik | Website udviklet i samarbejde med abovestandard.dk