Foredrag

Book os til at holde jeres næste key-note

Maybe Robotics tager ud til konferencer og interne arrangementer og holder keynote om intelligent teknologi. Vi kan tale om det meste indenfor intelligent teknologi, men vores speciale er landbrug og grønne arealer.

Dansk landbrug år 2030

Dette foredrag vil fortælle om en landbrugsbranche der i disse år gennemgår en total forandring.   

Ny teknologi har været en fast bestanddel af dansk landbrug, siden mekaniseringen tog fart efter 2 verdenskrig. Den nye teknologiske udvikling vil bestå af en gennemdigitalisering af landbruget, så alle processer følges, dokumenteres og optimeres. En række robotter vil hjælpe på mark og i stald, og denne udvikling vil tage kraftig fart omkring 2025, hvor de nuværende teknologier og lovgivningen omkring dem er modnet så meget at de bliver standard. I marken vil vi se både traktorer, mennesker og robotter, arbejde side om side og hjælpe hinanden 

I 2030 vil de klassiske marksprøjter være væk, og der vil kun blive brugt minimale mængder af kemikalier og der sprøjtes kun hvor ukrudt eller svampesygdomme er. Ligeledes vil biodiversiteten være overvåget, så vi sikrer at de livsvigtige insekter bibeholdes.

Danmark vil i 2030 være førende på teknologi til at passe økologiske arealer og også mindre gårde vil kunne blive passet med teknologierne der bliver fleksible og billige. Danmark leverer disse teknologier til et verdensmarked, der efter Danmark  revolutionerede branchen har sendt en række delegationer til Danmark for at lære af os.

I 2030 sælger vi maskiner og knowhow der overstiger indtægterne fra fødevaresalget. 

Book dette spændende foredrag – se nederst.

Oplægsholder er Bjarke Falk Nielsen

Bjarke er direktør i Maybe Robotics, og har rødder i dansk landbrug. Han har arbejdet med robotter og innovation i 22 år, både i det private erhvervsliv og i det offentlige.

Pris: 8.800 kr. + moms og rejseudgifter

Alle oplæg kan holde på dansk eller engelsk og varer ca. 45 min. Der er altid tid til spørgsmål under og efter foredraget.

Kontakt os gerne  på telefon 21194797 eller bjarke@mayberobotics.dk

Hold dig opdateret

Bliv medlem af Maybe-familien allerede i dag!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om hvordan du får taget hul på robotteknologien? Hvilke robotter du bør investere i? Og hvad med økonomi, tid og overskud til implementering? Det og meget mere får du input til her.

KONTAKT OS

Send en mail til

bjarke@mayberobotics.dk

0