Robotter til græsarealer

Robotter til pleje af græsarealer

Græsslåning og linjeopkridtning er 2 områder der i fremtiden kan udføres af robotter.

Men den professionelle brug adskiller sig væsentligt fra de græsslåmaskiner der snart er hyldevare på det private marked. Derfor er behovet stort for at lære af de bedste og samle erfaringer fra ligesindede.

ÅBENT FOR TILGANG

Robotter til pleje af græsarealer

I det her netværk sætter vi fokus automatisk pleje af græsarealer ved brug af robotter. Selv større og komplicerede græsanlæg kan i dag plejes automatisk.

Formål

Ved hjælp af robotter kan der indhentes effektivitet og dermed økonomisk gevinst ved brugerne. Læg dertil at teknologien i disse år er modnet nok til at den nu begynder at virke derude. Flere og flere tager robotter i brug, og ved at deltage i dette tilegner man sig viden til at købe og implementere den nye teknologi på et kvalificeret grundlag

Målgruppe

Netværket er til park, vej og stadion-folk i kommuner og andre offentlige institutioner.

Udbytte

  • Viden om markedet samt teknologioverblik.
  • Indblik i priser på robotter i relation til kvalitet, ydeevne og holdbarhed.
  • Viden om hele sikkerhedsaspektet
  • Opnået et unikt netværk med ligesindede
  • Høstet erfaringer om hvordan produkterne virker ude ved andre.

Hvem er netværksleder?

Bjarke Falk Nielsen, daglig leder og stifter af Maybe Robotics.

Bjarke har 20 års erfaring med robotudvikling. De første 7½ år fra LEGO i Billund hvor LEGO udviklede LEGO MINDSTORMS sættet og de sidste 12½ år med at opbygge robotklyngen RoboCluster omkring Syddansk Universitet i Odense.

Senest er Bjarke udpeget som dansk landechef for FIRST Scandinavia som har til formål at motivere børn og unge til at arbejde med naturvidenskab og teknologi, for at sikre en kvalificeret arbejdsstyrke i Danmark til de tekniske og naturvidenskabelige fag.

Maybe Robotics er stiftet for at være en stemme der husker at teknologi er godt, men kun hvis det bliver brugt rigtigt sammen med mennesker. Derfor er fokus at sætte spot på muligheder og faldgruber når ny robotteknologi skal integreres i både skoler, kommuner og industrien.

Netværkspris

Din investering i dette netværk, inkl. inspirerende oplægsholdere, interessante arrangementer, indsigtsfulde cases, engagerende mødesteder, fuld forplejning og spændende mennesker – er kr. 4.400 + moms.

Det svarer nogenlunde til prisen på en middelgod kontorstol – og den kan man hurtigt komme til at sidde på længe, hvis man ikke aner hvordan man kommer godt i gang (eller godt videre) med at implementere robotter til græspleje i virksomheden.

DATO

– 8 Maj
– 13 November

STED

Vi mødes rundt om i landet, og typisk ude ved medlemmerne. Det understøtter vores ambition om at være tæt på virkeligheden.

TOVHOLDER

Bjarke Falk Nielsen
Stifter og leder af Maybe Robotics
Mail: Bjarke@mayberobotics.dk
Tlf: +45 2119 4797
Østerbro 4, 5690 Tommerup

PRIS

Netværket ”Robotter til græspleje” koster kun 4.400 kr. eks. moms årligt – uden yderligere brugerbetaling. Beløbet faktureres samlet og svarer til 12 kr. om dagen.

Bliv medlem

Et medlemsskab koster kun 4.400,- kr. om året og giver adgang til 4 netværksmøder.

Er du i tvivl ? – Dit første medlemsmøde er gratis, så meld dig ind og se om dette er noget for dig.

Hold dig opdateret

Bliv medlem af Maybe-familien allerede i dag!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om hvordan du får taget hul på robotteknologien? Hvilke robotter du bør investere i? Og hvad med økonomi, tid og overskud til implementering? Det og meget mere får du input til her.

KONTAKT OS

Send en mail til

bjarke@mayberobotics.dk