fbpx

Teknologiforståelse i folkeskolen

Teknologiforståelse i skolen

Danmark og resten af verden er i disse år ved at tilpasse sig det digitale samfund. En af grundpillerne i dette er hvordan vores skoler lærer børn og unge om teknologi. Hvis vi formår at skabe en undervisningssituation, hvor børnene finder dette spændende skal de nok selv finde ud af resten.

Dette netværk giver dig den nyeste viden og de rigtige relationer, til at sikre en god implementering af teknologiforståelse på din skole.

ÅBENT FOR TILGANG

Teknologiforståelse i skolen

Hvordan skal børn og unge undervises i robotter og kodning? Hvor starter I og hvad med strategien? I det her netværk sætter vi fokus på hvordan danske skoler giver børn og unge en teknologiforståelse.

Igennem netværket får du …

Ny viden om teknologiforståelse i undervisningen, heriblandt:

 • Hvordan hænger brugen af teknologi i undervisningen sammen med de læringsmål der skal nås i undervisningen.
 • En skarp forståelse for, hvad der muliggør en effektiv implementering af teknologi i undervisningen.
 • Konkrete eksempler, cases og modeller der hjælper jer til at arbejde succesfuldt med teknologi på jeres skole.
 • Et solidt netværk af ligesindede på tværs af Danmark, så du altid kan ringe til en fra netværket når du skal træffe beslutninger i din hverdag.
 • En række oplæg og diskussioner med uvurderlige aha-oplevelser til hvordan I kan få økonomi, tid, fagdidaktik, materiel og overskud til at hænge sammen.

4 møder årligt …

… kommer du igennem de væsentligste faktorer og får derudover en masse input fra andre der er i samme båd som dig. Modulerne er opbygget så de både har konkret viden du kan tage med hjem og implementere og en del erfaringsudveksling.

Møde 1. – 15 Januar

Veluxfonden er klar med finansiering til teknologiforståelse på landets skoler. Vi får besøg af Programleder Agi Csonka der fortæller hvordan de første penge fordeles og hvordan du får del af dette .

Møde 2. – 6 Juni

Hvordan går man strategisk til teknologiforståelse begrebet, Robothus Fyn og Teknologipagten

Program kommer

Møde 3.  – 25 September

“Hvilke kompetencer skal børn og unge have i en fremtid præget af hastige forandringer, der på mange måder formes af teknologiske udviklinger”?

v. Ole Caprani Århus Universitet

Odense satsning på Børnene i robotbyen

Odense kommune har decideret valgt en strategi der hedder børnene i robotbyen. Her er der ingen slinger i valsen for Odense har valgt at være verdens centrum for robotteknologi. Og hvis man ikke rækker efter stjernerne så når man dem jo som bekendt aldrig.

v. Lars Ingemann Bo, Projektleder, Børnene i Robotbyen

Mødet er sat til at vare fra 12.00 til 15.30 og afholdes i Odense

Møde 4.

indhold mangler

Der er 100% value for money i dette netværk for jer, der er:

 • Børne- og ungekonsulenter der vil rustes til fremtiden.
 • IT-ansvarlige i en større eller mindre skole.
 • Skoleledere der er nysgerrige efter at vide, hvordan I kan gøre på jeres skole.

Hvem er netværksleder?

Bjarke Falk Nielsen, daglig leder og stifter af Maybe Robotics. Bjarke har 20 års erfaring med robotudvikling. De første 7½ år fra LEGO i Billund hvor LEGO udviklede LEGO MINDSTORMS sættet og de sidste 12½ år med at opbygge robotklyngen RoboCluster omkring Syddansk Universitet i Odense.

Senest er Bjarke udpeget som dansk landechef for FIRST Scandinavia som har til formål at motivere børn og unge til at arbejde med naturvidenskab og teknologi, for at sikre en kvalificeret arbejdsstyrke i Danmark til de tekniske og naturvidenskabelige fag.

Maybe Robotics er stiftet for at være en stemme der husker at teknologi er godt, men kun hvis det bliver brugt rigtigt sammen med mennesker. Derfor er fokus at sætte spot på muligheder og faldgruber når ny robotteknologi skal integreres i både skoler, kommuner og industrien.

Netværkspris

Din investering i dette netværk, som vil ruste dig og din skole til at implementere robotter helt ind i klasseværelserne med succes – inkl. inspirerende oplægsholdere, interessante arrangementer, indsigtsfulde cases, engagerende mødesteder, fuld forplejning og spændende mennesker – er kr. 4.400 + moms.

Det svarer nogenlunde til prisen på en middelgod kontorstol – og den kan man hurtigt komme til at sidde på længe, hvis man ikke aner hvordan man kommer godt i gang (eller godt videre) med at implementere robotter i undervisningen.

DATO

 • 15 Januar
 • 6 Juni
 • 25 september
 • 20 November

 

STED

Vi mødes rundt om i landet, og typisk ude ved medlemmerne. Det understøtter vores ambition om at være tæt på virkeligheden.

TOVHOLDER

Bjarke Falk Nielsen
Stifter og leder af Maybe Robotics
Mail: Bjarke@mayberobotics.dk
Tlf: +45 2119 4797
Østerbro 4, 5690 Tommerup

PRIS

Netværket ”Teknologiforståelse i folkeskolen” koster kun 4.400 kr.  eks. moms om året – uden yderligere brugerbetaling. Beløbet faktureres samlet og svarer til 12 kr. om dagen.

Bliv medlem

Et medlemsskab koster kun 4.400,- kr. om året og giver adgang til 4 netværksmøder.

Er du i tvivl ? – Dit første medlemsmøde er gratis, så meld dig ind og se om dette er noget for dig.

Hold dig opdateret

Bliv medlem af Maybe-familien allerede i dag!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om hvordan du får taget hul på robotteknologien? Hvilke robotter du bør investere i? Og hvad med økonomi, tid og overskud til implementering? Det og meget mere får du input til her.

KONTAKT OS

Send en mail til

bjarke@mayberobotics.dk

Maybe Robotics sætter spot på robotteknologi som inden for ganske kort tid når et punkt hvor både teknologi og business case når ”break even” og er dermed klar til at blive implementeret i industrien og kommunerne. Sådan udfordrer vi til nytænkning og udvikler fremtidens virksomheder. Sammen.

Loading

bjarke@mayberobotics.dk

+45 2119 4797


© Maybe Robotics 2022 | CVR 29710554 | Alle rettigheder forbeholdes | Privatlivspolitik | Website udviklet i samarbejde med abovestandard.dk

Hold dig opdateret!Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev om robotter til undervisning

Hvordan kan man gribe teknologiforståelsen an? Hvilke robotter bør man investere i? Og hvad med økonomi, tid, proces og implementering? Det og meget mere får du input til her.