fbpx

Robotter til græs

Robotter til græs

Robotter på græs

Robotter til professionelt græspleje er en branche der vokser eksplosivt i disse år. Danmark er også på det område langt fremme og er på mange måder i front med brugen af robotter til parker, veje, boldbaner, golfanlæg og boligselskaber.

Der forventes at blive solgt i omegnen af 1.000.000 robotter til græspleje i år.  For ca.10 år siden var det et næsten ikke eksisterede område og man forventer at tallet stiger med ca. 25% årligt. Langt størstedelen er dog stadig salg til private græsplæner.

Som nævnt stiger det professionelle salg også nu, og det er Maybe Robotics ambition at være Danmarks samlingspunkt og dynamo indenfor både videns opsamling og ikke mindst vidensdeling på dette område. 
Vi er godt i gang med et stærkt forum for Groundsmen (park, vej og boldbaner) og ambitionen er yderligere at sætte fokus på Golf-segmentet og boligselskaber i 2020.

Udover netværksdelen er vi også aktive oplægsholdere, og har blandt andet holdt oplæg på årets have og landskabs messe i Slagelse, hvor billedet herunder er taget.

   
 

D. 13.November mødes vi igen omkring robotter til parker, veje og boldbaner.

Meld dig ind allerede idag – og vær med til at tegne fremtiden.

Maybe Robotics sætter spot på robotteknologi som inden for ganske kort tid når et punkt hvor både teknologi og business case når ”break even” og er dermed klar til at blive implementeret i industrien og kommunerne. Sådan udfordrer vi til nytænkning og udvikler fremtidens virksomheder. Sammen.

Loading

bjarke@mayberobotics.dk

+45 2119 4797


© Maybe Robotics 2022 | CVR 29710554 | Alle rettigheder forbeholdes | Privatlivspolitik | Website udviklet i samarbejde med abovestandard.dk

Hold dig opdateret!Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev om robotter til undervisning

Hvordan kan man gribe teknologiforståelsen an? Hvilke robotter bør man investere i? Og hvad med økonomi, tid, proces og implementering? Det og meget mere får du input til her.