fbpx

Børnene i robotbyen

Børnene i robotbyen

Børnene i robotbyen

Danske skoleelever skal i disse år rustes til at gå en digital fremtid i møde. De fleste børn finder det ekstremt spændende, men ansvaret for at tilrettelægge strategier og initiativer ligger på de voksnes skuldre. Teknologien skal vi indkøbe og bruge med omtanke for det hele menneske og barn.

Fra ide til handling

 

Der findes utallige eksempler på teknologier der er købt ind og bagefter må stå i en kælder og være ubrugte – i bedste fald. Som i alle andre brancher kan leverandørerne jo som bekendt alt og produkterne er fejlfrie – lige indtil vi skal i gang med at bruge dem. Den gode nyhed er, at kommunerne bliver dygtigere og dygtigere til at gennemskue teknologierne og videndelingen på tværs gør, at får man en dårlig oplevelse et sted, så ved resten af kommunerne det ret hurtigt.

Odense kommune har decideret valgt en strategi der hedder børnene i robotbyen. Her er der ingen slinger i valsen for Odense har valgt at være verdens centrum for robotteknologi. Og hvis man ikke rækker efter stjernerne så når man dem jo som bekendt aldrig.

25.september har Odense kommune sagt ja til at holde oplæg om dette i vores netværk om teknologiforståelse i skolen.

Det glæder vi os til.

Maybe Robotics sætter spot på robotteknologi som inden for ganske kort tid når et punkt hvor både teknologi og business case når ”break even” og er dermed klar til at blive implementeret i industrien og kommunerne. Sådan udfordrer vi til nytænkning og udvikler fremtidens virksomheder. Sammen.

Loading

bjarke@mayberobotics.dk

+45 2119 4797


© Maybe Robotics 2022 | CVR 29710554 | Alle rettigheder forbeholdes | Privatlivspolitik | Website udviklet i samarbejde med abovestandard.dk

Hold dig opdateret!Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev om robotter til undervisning

Hvordan kan man gribe teknologiforståelsen an? Hvilke robotter bør man investere i? Og hvad med økonomi, tid, proces og implementering? Det og meget mere får du input til her.