Projekter

Projekter

Vi leder og indgår i teknologiske udviklingsprojekter

I den tidlige produktudviklings fase er det altafgørende at virksomheden åbner op og lader nye øjne se på produkt, løsning og teknologi. Netop her ved vi, at vi kan gøre en afgørende forskel, og med en række spidskompetencer så som teknologi, design, forskning og brugerinddragelse kan  vi skubbe nye og spændende løsninger frem til gavn for vores samarbejdspartnere

Maybe Robotics hjælper med at tænke i nye radikale løsninger og skabe innovative produkter, der skaber et økonomisk afkast.

Kontakt os, hvis vi skal tage et opstartsmøde og drøfte samarbejdsmuligheder.

Herunder ses et af de projekter vi har startet op.

Sqm farm

Projektet udvikler teknologi til landbrugssektoren.

Et ønske om at finde uønskede vækst som eg. svamp i løg. Dette bliver idag gjort manuelt, men ønsket er at få mobile robotter eller droner til at gøre dette.

Kan sygdomme findes før man gør idag, kan man nå at redde løgene og dermed spare kemikalier og tid. Dette er godt for landmandens økonomi og for naturen.

Projektet er med en række store aktører og ledes af Agrointelli.

Hold dig opdateret

Bliv medlem af Maybe-familien allerede i dag!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om hvordan du får taget hul på robotteknologien? Hvilke robotter du bør investere i? Og hvad med økonomi, tid og overskud til implementering? Det og meget mere får du input til her.

KONTAKT OS

Send en mail til

bjarke@mayberobotics.dk