fbpx

Forstå brugeren og vind markedet

Forstå brugeren og vind markedet

Forstå brugeren og vind markedet

Hvis brugeren er glad for produktet og dermed forstår at bruge det intuitivt så bliver det en succes. Så simpelt kan det siges. Danmark er kendt for design, kreativitet og kvalitet. Hvis der er nogle der skal designe fremtidens robotløsninger – så er det da danske virksomheder.

Fremtidens R&D projektgrupper vil indeholde antroprologer, UX professionelle, designere og en række andre kompetencer. Den tid hvor ingeniørerne byggede firkantede robotter med avanceret kodesprog til fabrikkerne er overstået. Nu skal alle robotter fødes med intuitiv brugergrænseflade og et design der appellerer til brugergruppen.

Det handler naturligvis om brugeroplevelse og give kunden den bedste oplevelse, men det er ikke kun næstekærlighed det hele. Verdens største firmaer der tjener allerflest penge har fundet ud af det. Apple er et godt eksempel, hvor det intuitive og enkeltheden er i højsædet.  Robotter er gået fra at være et specialistværktøj til hver mands eje. Det er først nu (og egentlig med danske Universal Robots) der blev sat fokus på godt design og et enkelt udtryk.I disse år er der stort fokus på kundens oplevelse af teknologien og mange firmaer er meget innovative i deres tilgang.

For at give dem en platform for samarbejde og videndeling og dermed gøre dem endnu bedre til at nå nye mål, sætter vi spot på dette gennem et netværk der skal besøge de bedste og se på eksempler fra de mest innovative.

Netværket hedder UX in Robotics og samles første gang 18 september.

Første møde er gratis.

Maybe Robotics sætter spot på robotteknologi som inden for ganske kort tid når et punkt hvor både teknologi og business case når ”break even” og er dermed klar til at blive implementeret i industrien og kommunerne. Sådan udfordrer vi til nytænkning og udvikler fremtidens virksomheder. Sammen.

Loading

bjarke@mayberobotics.dk

+45 2119 4797


© Maybe Robotics 2022 | CVR 29710554 | Alle rettigheder forbeholdes | Privatlivspolitik | Website udviklet i samarbejde med abovestandard.dk

Hold dig opdateret!Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev om robotter til undervisning

Hvordan kan man gribe teknologiforståelsen an? Hvilke robotter bør man investere i? Og hvad med økonomi, tid, proces og implementering? Det og meget mere får du input til her.