Find et nichenetværk indenfor automatisering og roboteknologi

Bliv klogere på hvilke netværk du kan blive en del af i Maybe Robotics

I Maybe Robotics er vores afsæt forskningsbaseret, men vores tilgang praktisk orienteret. Med mere praktik og mindre teori får vores medlemmer både hands on erfaring med robotteknologien og automation inden for det valgte fokusområde, praktisk orienterede viden men også forskningsbaseret knowhow. Vores mål er at den viden du tilegner dig her skal være lige til at tage med hjem og omsætte i virksomheden.

Uanset hvilket netværk du vælger at blive en del af får du fuld adgang til alle netværkets arrangementer, specialister og sparringspartnere – uden yderligere brugerbetaling.

Find det netværk, der passer til dig.

Priser

I Maybe Robotics har vi valgt at dyrke små, agile netværk som er praktisk orienterede og har til formål at løse specifikke udfordringer.

På den måde bliver du en del af det nichenetværk som har fokus på at løse de udfordringer du står overfor – og således ikke spilder tiden med generel information om robotik og automation.

 

Ledige pladser

Robotter til pleje af græsarealer

Automatisk pleje af græsarealer er stærkt stigende. Selv større og komplicerede græsanlæg kan i dag plejes automatisk. I det her netværk sætter vi fokus på robotter til pleje af græsarealer.

Ledige pladser

Teknologiforståelse i folkeskolen

Hvordan skal børn og unge undervises i robotter og kodning, og hvad er egentlig 21’th century Skills? I det her netværk sætter vi fokus på teknologiforståelse til undervisning.

Ledige pladser

Robotter til New Business Development

Hvordan udvikles fremtidens robotter? Hvordan er det lykkedes for de store på markedet i dag, hvad kendetegner en god ide og hvor skal pengene komme fra?

Ledige pladser

Mobile robotter til transport

Der er et enormt potentiale i automatisk transport. Hospitaler og supermarkeder udnytter allerede i dag potentialet. I det her netværk sætter vi fokus på robotter til transport.

Kommende netværk

Hos Maybe Robotics har vi åbnet op for at medlemmer såvel som ikke-medlemmer kan få indflydelse på hvilke netværk der skal opstartes. Derfor lægger vi åbent op til, at du kan komme med forslag til nye netværk eller få besked hvis et netværk opstartes. På den måde kan du få du indflydelse og holde dig orienteret. Uforpligtende.

Få mere at vide om dette netværk, og direkte besked når det opstartes

Robotter til 
laboranter

Brugen af robotteknologi i laboratorierne viser særdeles gode tal. Samtidig skaber de flere jobs til laboranterne. I det her netværk sætter vi fokus på robotter til laboranter.

Dit forslag vil vises her efter godkendelse i redaktionen

Dit forslag til
kommende netværk

Hjælp os med at blive bedre. I Maybe Robotics er vi glade for de input vi får fra vores omverden. Har du derfor et godt forslag til et kommende netværk hører vi gerne fra dig.

0