Møde 4 – Robotter til Groundsmen

Program:

9.30: Velkomst samt kaffe og rundstykker

9.40 – SICK A/S – Sikkerhed i mobile robotter udendørs

SICK er en af verdens førende producenter af sensorer, sikkerhedssystemer og produkter til automatisk identifikation. SICK vil dele deres syn på sikkerhed i mobile robotter med os og gøre os endnu klogere på hele sikkerhedsdelen.

 

10.15 – Sikkerhed og Groundsmen

Her dykker vi ned i sikkerhedsaspektet, og ser på de problemer der fylder i vores dagligdag. Sessionen er en mulighed for at dele erfaringer og frustrationer om dette, samt forhåbentlig få svar på de væsentligste spørgsmål omkring dette.

 

11.15 – Silkeborg Kommune – vores metode og erfaringer med Husqvarna robotklippere

Silkeborg Kommune er en af landets mest erfarne Husqvarna brugere. I dette indlæg vil de fortælle om erfaringer og positive samt negative ting ved at bruge robotter.

 

12.00 – Frokost

 

12.45 – Ønskeliste til temaer i 2019.

Bjarke præsenterer datoer for 2019 og i skal stemme om de væsentligste temaer ud fra en bruttoliste. Dette er også en mulighed for at præge indholdet på de kommende seancer i 2019, så indholdet afspejlet mest muligt jeres behov.

 

13.15- Husqvarna A/S

Indlæg fra Husqvarna Danmark v. Jacob Konnerup, Dansk Salgschef

I indlægget vil Husqvarna fortælle om hvordan de ser deres produkter til Groundsmen, og også komme ind på sikkerhed, tilbagebetalingstid mv. Jacob medbringer desuden klippere og der er som altid mulighed for at sparke dæk og spørge ind til brugen af maskinerne

14.30 – Afslutning og tak for i dag.

 

 

 

0