fbpx

informationsmøde robotter til undervisning 1/2

Deltag i gratis informationsmøde om robotter til undervisning

Danske skoler skal i disse år tilbyde eleverne undervisning i teknologiforståelse. Nogen skoler er utrolig langt med dette og har tilmed bygget nye undervisningsfaciliteter, mens andre er igang med at overveje hvordan dette bedst implementeres i deres skole.

Derfor har vi netop åbnet op for tilmelding til vores gratis informationsmøde om hvordan man med succes implementerer robotter i undervisningen. Det koster ikke noget at deltage i informationsmødet, men netværket “Robotter til undervisning” er ellers brugerfinansieret og byder på meget value for money.

Informationsmødet er særligt rettet til lærere, pædagogisk personale, skoleledere, børn- og ungekonsulenter samt uddannelsesrelaterede studerende.

Læs mere nedenfor.

LUKKET FOR TILMELDING

Gratis infomrationsmøde

Det er ikke en forudsætning for at deltage i infomødet, at jeres skole i forvejen har kendskab til teknologiforståelse. Det vigtigste er, at motivationen for at arbejde med teknologiforståelse er til stede.

-1535Dage -6Timer -3Min. -34Sek.

Hvad handler infomødet om?

Kort sagt handler infomødet om hvordan man får succes med implementering af robotter i undervisningen.

Dette infomøde kan være et springbræt til at I på jeres skole, kommune eller uddannelse får den viden som gør at I kan navigere udenom alle de falgruber og fiaskoer som er ved implementering af robotter i undervisningen.

For mange vil dette felt være ganske nyt. Derfor har vi særligt fokus på at lave vores forløb og oplæg som på den ene side tager afsæt i den forskningbaseret praksis, og på den anden side er praktisk orienterede og giver dig learnings som du kan tage med hjem og bruge med det samme.

Den korte version

I Maybe Robotics er vi optaget af, hvordan man med succes bruger robotter og kodning til teknologiforståelse i klasseværelset. Så stiller du dig selv samme spørgsmål: Hvorfor skal der være robotter i undervisningen? Hvad kan teknologiforståelse i skolen bidrage til? Og hvordan kan programmering bruges som et læringsredskab?

Som deltager i dette informationsmøde bliver du klogere på hvordan din skole eller kommune med afsæt i faglig viden, nye netværkforbindelser og ikke mindst praktiske erfaringer fra andre i samme situation får succes med implementeringen af robotter i undervisningen.

Det løber af stablen: Tirsdag d. 20. november, fra klokken 9.00 til 11.00 i Tommerup Erhvervspark, Østerbro 4, 5690 Tommerup. Der gratis parkering lige udenfor døren og togstation samt busstoppested i gå afstand (Tommerup Stationsby).

** Tilmeld dig nu så længe der stadig er åbent for tilmelding!

Den lange version

Maybe Robotics er sat i verden for at give børn og unge en god oplevelse med natur- og teknologifaget i folkeskolen fordi der er et utal af robotløsninger at vælge imellem, og hvordan kommer man frem til den rette løsning?

Maybe Robotics er stiftet for at være en stemme der husker at teknologi er godt, men kun hvis det bliver brugt rigtigt sammen med mennesker. Derfor er fokus at sætte spot på muligheder og faldgruber når ny robotteknologi skal integreres i både skoler, kommuner og industrien.

Robotter i undervisning lærer dig om udbuddet af robotter og giver dig det fornødne overblik som du har brug for, for at kunne indkøbe og undervise i robotter i folkeskolen.

Med naturfagsstrategien ønsker undervisningsministeriet at gøre teknologiforståelse til en integreret del af folkeskolen.

Skruet rigtigt sammen kan robotteknologi skabe succesoplevelser for både lærer, elever, ledelser og kommuner.

For mange vil dette felt være ganske nyt …

… så spørgsmålet er, hvordan vi bedst kommer denne implementering i møde, og ruster lærere, pædagogisk personale, skoleledere samt børn- og ungekonsulenter med den nødvendig viden om økonomi, tidsforbrug, indkøb af materiel og efteruddannelse.

Robotter i undervisningen rummer et enormt potentiale. Dem bør vi udnytte.

Men vi skal samtidig bestræbe os på, at have mennesket i centrum for udviklingen. Og det kræver, at man ved, hvad man skal gøre, og hvordan man skal gøre det.

Derfor har vi udviklet dette informationsmøde om netværket “Robotter til undervisning” og giver nu alle lærere, pædagogisk personale, skoleledere samt børn- og ungekonsulenter muligheden for at blive klogere på hvad der skal til for at styre udenom de mange faldgruber, anvende en korrekt prioritering af ressourcer og opnå succesfulde implementeringer af robotter i undervisning.

Indholdet på informationsmødet er:

Kl. 9.00: Opstart, samt kaffe/the og morgenbrød.

Kl. 9.15: Baggrunden for netværket “Robotter til undervisning”, deltagerprofiler samt forventet fordele, udbytte og learnings.

Kl. 9.45: Om indholdet i netværket “Robotter til undervisning” gennem 2019 samt skitsering af de 4 successkabende moduler.

Kl. 10.30: Mulighed for at spørge ind til robotter i undervisning.

Kl. 11.00: Informationsmøde slutter.

** Bemærk at det er GRATIS at deltage til informationsmødet.

Hvem er netværksleder?

Bjarke Falk Nielsen, daglig leder og stifter af Maybe Robotics.

Bjarke har 20 års erfaring med robotudvikling. De første 7½ år fra LEGO i Billund hvor LEGO udviklede LEGO MINDSTORMS sættet og de sidste 12½ år med at opbygge robotklyngen RoboCluster omkring Syddansk Universitet i Odense.

Senest er Bjarke udpeget som dansk landechef for FIRST Scandinavia som har til formål at motivere børn og unge til at arbejde med naturvidenskab og teknologi, for at sikre en kvalificeret arbejdsstyrke i Danmark til de tekniske og naturvidenskabelige fag.

På informationsmødet får du …

  • Tid til at stille de spørgsmål som du brænder inde med.

Tid, sted og transport

I Maybe robotics holder vi til i Tommerup – ca. 15 km. vest for Odense. Vores informationsmøder afholdes som hovedregel på vores adresse. Men vi afholder ellers mange arrangementer ud af huset. Er du derfor forhindret i at deltage hører vi gerne fra dig, da vi måske har et arrangement nær dig.

  • Tid: Tirsdag d. 20. november, fra klokken 9.00 til 11.00
  • Sted: Tommerup Erhvervspark, Østerbro 4, 5690 Tommerup.
  • Transport: Der gratis parkering lige udenfor døren og togstation samt busstoppested i gå afstand (Tommerup Stationsby).

** Book en plads nu før vi lukker for tilmelding!

Bliv medlem

Overvejer I at implementere robotter i undervisningen? Men er i tvivl om hvordan I kommer i gang eller videre?

Et medlemsskab af “Robotter til undervisning” giver adgang til 4 fulde moduler der kører i januar, april og juni 2019 med inspirerende oplægsholdere, interessante arrangementer, indsigtsfulde cases og videnstunge sparringspartnere.

Læs mere om “Robotter til undervisning” og bliv klogere om det er noget for jer.

 

Maybe Robotics sætter spot på robotteknologi som inden for ganske kort tid når et punkt hvor både teknologi og business case når ”break even” og er dermed klar til at blive implementeret i industrien og kommunerne. Sådan udfordrer vi til nytænkning og udvikler fremtidens virksomheder. Sammen.

Loading

bjarke@mayberobotics.dk

+45 2119 4797


© Maybe Robotics 2022 | CVR 29710554 | Alle rettigheder forbeholdes | Privatlivspolitik | Website udviklet i samarbejde med abovestandard.dk

Hold dig opdateret!Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev om robotter til undervisning

Hvordan kan man gribe teknologiforståelsen an? Hvilke robotter bør man investere i? Og hvad med økonomi, tid, proces og implementering? Det og meget mere får du input til her.