fbpx

Foundation – page 2

Maybe Robotics Club - Foundation

I denne klub får du en grundlæggende forståelse for hvordan du kan bruge robotter og intelligent teknologi i din virksomhed.

Hen over 8 årlige møder vil du blive tanket op med den seneste viden i et sprog som alle forstår.

ÅBENT FOR TILGANG

Maybe Robotics Club – Foundation

Få adgang til den nyeste viden om intelligente teknologi, direkte adgang til nye kompetencer og et unikt netværk.

Formål

Vi lever i en verden der bliver mere og mere automatiseret og digitaliseret. Dette forum er en enkel og effektiv måde at holde sig opdateret om den nyeste viden.

Møderne

Foundation  behandler på årets 8 møder en lang række emner relateret til robotter og intelligent teknologi. Vi er meget mere end teknologi, og derfor vil der bl.a. også være fokus på strategi, ledelse, markedsføring, globalt salg, samfundsaspekter mv. Som udgangspunkt afholdes vores møder på dansk, men der vil være oplægsholdere der taler engelsk.

Online for det meste.

Vi gør det meste online, for vi ved at du ikke har tid til at køre landet rundt. Men vi vil også mødes engang imellem fysisk, for vi ved at der sker noget når mennesker mødes.

Målgruppen:

Til alle jer der skal bruge teknologi ude i dansk erhvervsliv, og som har brug for at få viden tilført hen over året i et sprog som alle forstår. Du skal også vide at et tema måske ved første øjekast kan virke skævt, men der kan være rigtig mange ting at hente i brug af forskellige teknologier, arbejdsfordeling, design mv. Så vær ikke bange for at temaerne er differentieret. Det er kun en styrke for dig der skal bruge og udvikle teknologi.

Program 21/22 – justeres løbende

17.august kl 09.00 – 10.30

Industri robotter – det store overblik
Vi starter med at se på den helt klassiske industrirobot og giver dig det store overblik. Vi ser på hvilke robottyper der findes og hvor de bliver brugt. Vi ser på stationære og mobile robotter samt  på de robotter der kan arbejde sammen med mennesker. Altsammen i et sprog alle forstår. Mødet starter med en kort runde hvor deltagerne præsenteres.

Til at give det store overblik har vi allieret os med en af de bedste i branchen, nemlig Bila A/SBila er et af Danmarks største automationshuse og de vil give et overblik over implementering og brugen i Danmark, samt dykke ned i brugssituationer og investeringseksempler (ROI). Der vil selvfølgelig være god tid til dine spørgsmål.

2 September 9.00 – 10.30

Kina og brug af robotter i produktionen
Vi har hørt om det så tit i medierne, at Kina er verdens Fabrik. Tag med en tur til Kina og se hvordan det foregår og hør eksempler fra Alibaba og andre spændende cases. Her får du en overordnet viden om produktion i Kina og hvilke fordele og udfordringer der kan være for en dansk virksomhed derude

Indlæg fra Jacob Jensen Designs COO der er bosat og arbejder ud fra Shanghai (Indlæg er på engelsk) – se mere om Jacob Jensen design på www.jacobjensendesign.com

13 oktober 9.00 – 10.30

Service robotter – det store overblik
En service robot er populært sagt alle dem der ikke er i fabrikkerne. Her på dette første møde om service robotter ser vi på hvilke robotter der dominerer markedet og hvilke kendetegn de har. Vi ser også på hvilke type servicerobot der vil blive det dominerende i hjemmet, på hospitaler og i gadebilledet. På dette første møde giver vi dig overblikket og der vil derefter være en række møder hvor vi dykker ned i specifikke brugssituationer. 

30 November 9.00 – 10.30

Logistik/intern transport
Hvad enten du arbejder på en industrivirksomhed, et hospital, et gartneri eller et varelager, så er der varer der skal fragtes rundt internt og eksternt. På dette møde tager vi et blik på hvordan man bruger robotter til at fragte ting rundt med og vi drister os også til at se på hvordan verden kan se ud i en fremtid hvor varer fragtes automatisk helt til vores hoveddør.

 

2022

Januar 9.00 – 10.30

Desinficering og rengøring
Vi har alle været i en pandemi med kolossale konsekvenser til følge. Hvordan kan vi forberede os til næste gang så vi kommer det i forkøbet? – Et bud er at bruge robotter til at desinficere hospitaler, offentlige arealer og stalde. Men hvor langt er vi med dette og de produkter der findes på markedet, hvor godt fungerer de egentligt?. Og hvad er behovet nu hvor vi er på den anden side af Covid 19? 

Februar 9.00 – 10.30

Miljøteknologi. – Hvordan er intelligent teknologi en brik i fremtidens klimaregnskab.?  
Robotterne holder deres store indtog i parker, veje, landbrug og gartneri, men hvordan kan de være med til at forbedre naturen. Kan robotter i parker være med til at se uønsket vækst og er de svaret på en ny type landbrug?. Vi ser på hvilke teknologier der findes på markedet og hvordan du kan bruge det.

Marts 9.00 – 10-30

Collaborative robotter 
Hvad er en collaborativ robot og hvordan bruges de idag ? – kom med når vi ser på dette specifikke område, der gjorde danske Universal Robots til first mover og banede vejen for en helt ny type af robotter. Hvor godt går det med at robotterne arbejder ved siden af mennesker. Er det blot flotte ord på salgsbrochuren, eller virker det faktisk ? Efter dette møde har du en dybere indsigt i hvordan robotter kan bruges ved jer.

Maj 9.00 – 10.30

Selvkørende biler
Hvordan går det med de selvkørende biler og busser og hvornår får de deres kommercielle gennembrud ? Hør med når vi dykker ned i teknologierne og ser på hvordan de virker. Vi ser også overordnet på den skala de bliver målt efter, og spå ser vi på sikkerhed og lovgivning. Efter dette møde har du et dybere kendskab til selvkørende biler og deres fremtidsudsigter.

Hvem er netværksleder?

Bjarke Falk Nielsen, daglig leder og stifter af Maybe Robotics.

Bjarke har 20 års erfaring med robotudvikling både fra LEGO Group og Syddansk Universitet. Idag er han leder af Maybe Robotics der hjælper organisationer med at udvikle eller udnytte intelligent teknologi.

Maybe Robotics er stiftet for at være en stemme der husker at teknologi er godt, men kun hvis det bliver brugt rigtigt sammen med mennesker.

Netværkspris

Medlemsskabet koster 6.995kr. + moms årligt. Medlemsskabet tillader deltagelse af én person pr. arrangement. Ønsker flere personer fra samme firma at deltage aftales dette individuelt. Et medlemsskab fornyes automatisk hvert år, men kan opsiges til enhver tid.

Møder i 2021

Datoer  annonceres direkte til medlemmerne via nyhedsbrev og på hjemmeside

STED

Vi mødes mest på online fordi mange af ikke har tid til at køre rundt i landet. Men vi mødes også fysisk, fordi vi ved at der opstår noget særligt når vi mødes i levende live

TOVHOLDER

Bjarke Falk Nielsen
Stifter og leder af Maybe Robotics
Mail: Bjarke@mayberobotics.dk
Tlf: +45 2119 4797
Østerbro 4, 5690 Tommerup

PRIS

Det koster kun 6.995kr. eks. moms årligt – uden yderligere brugerbetaling. Beløbet faktureres samlet.

Bliv medlem

Et medlemsskab koster kun 6.995 kr. årligt og giver adgang til 8 spændende netværksmøder, sparring med sekretariatet om ideer og projekter, samt adgang til Danmarks bedste erhvervsnetværk om robotter og intelligent teknologi

Hold dig opdateret

Bliv medlem af Maybe-familien allerede i dag!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om hvordan du får taget hul på robotteknologien? Hvilke robotter du bør investere i? Og hvad med økonomi, tid og overskud til implementering? Det og meget mere får du input til her.

KONTAKT OS

Send en mail til

bjarke@mayberobotics.dk

Maybe Robotics sætter spot på robotteknologi som inden for ganske kort tid når et punkt hvor både teknologi og business case når ”break even” og er dermed klar til at blive implementeret i industrien og kommunerne. Sådan udfordrer vi til nytænkning og udvikler fremtidens virksomheder. Sammen.

Loading

bjarke@mayberobotics.dk

+45 2119 4797


© Maybe Robotics 2022 | CVR 29710554 | Alle rettigheder forbeholdes | Privatlivspolitik | Website udviklet i samarbejde med abovestandard.dk

Hvad er lorem ipsum?

Lorem Ipsum er simpelthen dummy-tekst fra tryk- og sætningsindustrien.

Hold dig opdateret!Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev om robotter til undervisning

Hvordan kan man gribe teknologiforståelsen an? Hvilke robotter bør man investere i? Og hvad med økonomi, tid, proces og implementering? Det og meget mere får du input til her.