Foundation Club – Industrirobotter

Maybe Robotics Club – Foundation

 

Modul 1 – Industrirobotter

Mødet er det første ud af 8 moduler, der alle omhandler hvordan man bruger intelligent teknologi i sin virksomhed. Møderne er primært online, men 2 ud af de 8 møder vil være fysiske, idet vi ved at der sker noget andet når vi mødes fysisk. Online møderne afholdes på ZOOM og linket udsendes af netværkslederen en uge før mødet.

Deltagerne i Foundation programmet er ledere og specialister der bruger eller gerne vil bruge intelligent teknologi i egen bedrift, og som gerne vil udvide deres profesionelle netværk.

 

Program d.17 August

9.00 Velkommen og introduktion til kurset  

9.05 Præsentation af deltagerne enkeltvis. 

Alle tilmeldte får 1 minut til at fortælle omkring deres baggrund, deres daglige job samt deres motivation for at deltage.

9.30 Industrirobotterne – en introduktion (v. netværksleder Bjarke Nielsen)

Bjarke Nielsen vil på dette første møde give et kort indblik i hvordan udbredelse af industrirobotter er i verden og i Danmark. Dette skal ses som en fælles platform som indflyvning til vores fælles rejse de næste 8 moduler. Læs gerne dette insight før mødet. 

09.45  industrirobotter i din virksomhed. (v. DirektørJan Bisgaard Sørensen)

1) Hvad er trends i BILAs installationer i Danmark. ? – Er det klassiske robotter inde bag hegn, og hvor mange af jeres nyinstallationer er Co-Bots og AGV’er ?
2) Hvad er de største udfordringer når organisationer skal begynde med robotter (mennesker, manglende viden osv.)
3) 3 gode eksempler på installationer fra Danmark med ROI eksempler

Forbered eventuelt ved at se på www.bila.dk

10.00 Deltagernes egne udfordringer eller projekter.

Her vil deltagerne få mulighed for at byde ind med det seneste projekt eller de nyeste udfordringer de står med. Det kan være erfaringsudveksling eller direkte udfordringer man står overfor, og som man vil have vendt i dette forum for at komme tættere på en løsning.  Om det er et teknologisk udfordring eller en mangel på forståelse fra kollegaer og ledelse betyder ikke så meget.  Blot det er relevant for at gøre din hverdag nemmere.

 

Mangler du at tilmelde dig ?

Tilmeld dig her: Tilmeldingsskema

0