Maybe Robotics Club

Maybe Robotics Club -
Agriculture

Maybe Robotics Club Agriculture er et erhvervsnetværk for jer der arbejder med intelligent teknologi til landbrug og naturpleje

Det er her du finder samarbejde, viden og kompetenceopbygning. Det er også her du finder din næste medarbejder og din næste kunde

Vi byder dig hermed medlem i klubben.

Med venlig hilsen

Bjarke Nielsen, CEO, Maybe Robotics

ÅBENT FOR TILGANG

Club Agriculture

Få adgang til den nyeste viden om intelligente teknologi, direkte adgang til nye kompetencer og et unikt netværk.

Formål

I en fremtid hvor jordens befolkning af mennesker stiger til anslået 9 mia. i år 2050, skal vi være klar til at udvikle teknologi, der kan drive landbrug og naturpleje på en måde der skåner miljøet, men som også kan producere effektivt. Landbrugets produktionsmetoder er allerede igang med at blive fuld digitaliseret, samt delvis automatiseret.

Det kræver kompetenceopbygning og samarbejder på tværs i en hidtil uset grad og tempo.

Meld dig ind i dag og sæt gang i udviklingen af jeres virksomhed, produkter, medarbejdere og ikke mindst dig selv.

Læs også motivationen bag netværket, der blev præsenteret på første møde Motivation letter

Målgruppe

Netværket er for ledere i organisationer der udvikler intelligente teknologi til landbrug og naturpleje.

Møderne

Maybe Robotics Club behandler på årets 6 møder en lang række emner relateret til robotter og intelligent teknologi. Vi er meget mere end teknologi, og derfor vil der bl.a. også være fokus på strategi, ledelse, markedsføring, globalt salg, samfundsaspekter mv.

Møderne er inspirationsmøder, hvor netværksdelen er central.
Vores mål er ca. 30 deltagere til hvert møde, og vi mødes typisk til morgenmad eller gå hjem-møder og hører oplæg fra internationale specialister, trendsættere, forretningsfolk, politikere eller medlemmer. Vi placerer også møder ude ved klubmedlemmerne hvor vi hører om den enkelte virksomheds drift, forretningsstrategi, R&D og automationsstrategi.

Som udgangspunkt afholdes vores møder på dansk, men der vil være oplægsholdere der taler engelsk.

Datoer i 2021

  • 24 Februar – Agriculture 5.0

Hvordan AGCO tegner fremtiden med intelligent teknologi til landbruget, samt Aarhus Universitets udlægning af Agriculture 5.0

  • 21 April – Husqvarna, innovationsmodel og fremtidens teknologi

Husqvarna fortæller om hvordan de udvikler intelligent teknologi og hvilke innovationsmodeller de følger. Udover dette giver de et overblik over den teknologiske portefølje

  • 16 Juni – Selvkørende enheder, Danfoss og Agrointelli

På dette møde præsenterer vi 2 forskellige sider af selvkørende enheder. Først kommer Agrointelli på og fortæller om deres robot, marked og hvilke behov den dækker. Dernæst kommer Danfoss Power Solutions på banen og fortæller hvordan de leverer komponenter til verdensmarkedet indenfor intelligent teknologi til landbruget.

  • 26 August – Market trends,- Ravnholtgaard, Vejen

Vi tager et blik ud i verden og ser på hvilke markeder der rykker.  Vi mødes på ravnholtgaard i vejen, der er igang med at opstarte et start-up community på intelligent teknologi i landbruget. Oplægsholderne også Jacob jensen design, der vil fortælle om det stormende kinesiske marked og Farmdroid der vil fortælle om deres produkt, historie og marked.

se program her : Ravnholtgaard møde

 

  • 12 Oktober – Månsson – effektiv dyrkning af økologiske grønsager

Axel Månsson A/S er en af de mest innovative producenter af økologiske grøntsager og økologiske æg i Skandinavien. Med et konstant fokus på jorden, planterne og dyrevelfærden, har Axel Månsson produceret grøntsager og æg i mere end 40 år.  Bedriften er siden 1976 vokset fra 43 ha til idag (2020) ca. 1.400 ha, hvoraf størsteparten dyrkes økologisk. Axel Månsson A/S er Danmarks største producent af icebergsalat, men der produceres også en meget bredt sortiment af andre grønsagskulturer såsom løg, hjertesalat, bladselleri, broccoli, spidskål, hvidkål, grønkål, fennikel, pak choi og mange mange andre, hvoraf størsteparten kun dyrkes økologisk.

Vi besøger Maansson og drøfter hvordan intelligent teknologi kan hjælpe dem

  • 24 November – Fra udvikling til produktion, ASA-LIFT

Vi ser på moderne produktion, når vi tager til Sorø og besøger ASA-LIFT. Vi får besøg af KUKA Robotics, der vil fortælle os om det nyeste indenfor intelligent produktion og robotter i produktionen.

Hvem er netværksleder?

Bjarke Falk Nielsen, daglig leder og stifter af Maybe Robotics.

Bjarke har 20 års erfaring med robotudvikling både fra LEGO Group og Syddansk Universitet. Idag er han leder af Maybe Robotics der hjælper organisationer med at udvikle eller udnytte intelligent teknologi.

Maybe Robotics er stiftet for at være en stemme der husker at teknologi er godt, men kun hvis det bliver brugt rigtigt sammen med mennesker.

Netværkspris

Medlemsskabet koster 6.995 kr. + moms årligt. Medlemsskabet tillader deltagelse af én person pr. arrangement. Ønsker flere personer fra samme firma at deltage aftales dette individuelt.

Møder i 2021

Der afholdes 6 møder løbet af 2021.

Datoer kommer løbende og annonceres direkte til medlemmerne og på hjemmeside

STED

Vi mødes rundt om i landet, og typisk ude ved medlemmerne. Det understøtter vores ambition om at være tæt på virkeligheden.

TOVHOLDER

Bjarke Falk Nielsen
Stifter og leder af Maybe Robotics
Mail: Bjarke@mayberobotics.dk
Tlf: +45 2119 4797
Østerbro 4, 5690 Tommerup

PRIS

Maybe Robotics Club koster kun 6.995 kr. eks. moms årligt – uden yderligere brugerbetaling. Beløbet faktureres samlet.

Bliv medlem

Et medlemsskab koster kun 6.995,- kr. om året og giver adgang til 6 spændende netværksmøder.

Hold dig opdateret

Bliv medlem af Maybe-familien allerede i dag!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om hvordan du får taget hul på robotteknologien? Hvilke robotter du bør investere i? Og hvad med økonomi, tid og overskud til implementering? Det og meget mere får du input til her.

KONTAKT OS

Send en mail til

bjarke@mayberobotics.dk

0