fbpx

Briefing og debat

Forretningsudviklings muligheder

Hvordan kan din virksomhed udnytte ny teknologi ?

Jævnligt holder vi åbne møder hvor vi sætter spot på nye trends og netværk. Møderne afholdes i tidsrummet fra 8.30 til 10.00, og det er helt gratis at deltage. Mødet afholdes på Fyn i Tommerup Erhvervspark,  Østerbro 4, 5690 Tommerup.

Næste program udkommer snart….

Briefing og debat.

Dette format er udviklet for dig der ønsker en kort briefing på et konkret emne. Mødet starter med et oplæg af CEO for Maybe Robotics, Bjarke Falk Nielsen om det konkrete emne og derefter vil der være debat og spørgsmål i en uformel tone.  Formatet henvender sig til ledere og specialister der påtænker mere fokus på det pågældende emne og det kunne være indenfor forretningsudvikling, som leverandør, nye uddannelser mv. Der er en begrænsning på 15 personer.

Der vil være kaffe/the og morgenbrød kl. 8.30, og umiddelbart efter starter oplægget. Oplægget skal ses som et “executive summary” af det konkrete emne.

Tilmelding på bjarke@mayberobotics.dk

Det er gratis at deltage, men der afkræves 500 kr, hvis du udebliver uden at melde afbud. Medie og pressefolk er velkomne.

Oplægsholder er Bjarke Falk Nielsen

Bjarke er direktør i Maybe Robotics. Han har arbejdet med teknologi og innovation i 22 år, både i det private erhvervsliv og i det offentlige.

Hold dig opdateret

Bliv medlem af Maybe-familien allerede i dag!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om hvordan du får taget hul på robotteknologien? Hvilke robotter du bør investere i? Og hvad med økonomi, tid og overskud til implementering? Det og meget mere får du input til her.

KONTAKT OS

Send en mail til

bjarke@mayberobotics.dk

Maybe Robotics sætter spot på robotteknologi som inden for ganske kort tid når et punkt hvor både teknologi og business case når ”break even” og er dermed klar til at blive implementeret i industrien og kommunerne. Sådan udfordrer vi til nytænkning og udvikler fremtidens virksomheder. Sammen.

Loading

bjarke@mayberobotics.dk

+45 2119 4797


© Maybe Robotics 2022 | CVR 29710554 | Alle rettigheder forbeholdes | Privatlivspolitik | Website udviklet i samarbejde med abovestandard.dk

Hold dig opdateret!Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev om robotter til undervisning

Hvordan kan man gribe teknologiforståelsen an? Hvilke robotter bør man investere i? Og hvad med økonomi, tid, proces og implementering? Det og meget mere får du input til her.