Briefing og debat

Torsdag d. 3 Februar. Morgenmøde om muligheder i landbruget.

Hvad kan vi i Danmark og hvordan kridter vi skoen til endnu mere ?

Industrien omkring robotter til landbruget er godt på vej til at blive en rigtig spændende højteknologisk industri, der skaber spændende arbejdspladser, nye internationale virksomheder og tiltrækker nye investorer. Ny insights ude 20 Januar.

Mødet afholdes torsdag d. 3 Februar fra 8.30 til 10.00, og det er helt gratis at deltage. Mødet afholdes på Fyn i Tommerup Erhvervspark,  Østerbro 4, 5690 Tommerup.

Briefing og debat.

Dette format er udviklet for dig der ønsker en kort briefing på et konkret emne. Mødet starter med et oplæg af CEO for Maybe Robotics, Bjarke Falk Nielsen om det konkrete emne og derefter vil der være debat og spørgsmål i en uformel tone.  Formatet henvender sig til ledere og specialister der påtænker mere fokus på det pågældende emne og det kunne være indenfor forretningsudvikling, som leverandør, nye uddannelser mv. Der er en begrænsning på 15 personer.

Der vil være kaffe/the og morgenbrød kl. 8.30, og umiddelbart efter starter oplægget. Oplægget skal ses som et “executive summary” af det konkrete emne.

Tilmelding på bjarke@mayberobotics.dk

Det er gratis at deltage, men der afkræves 500 kr, hvis du udebliver uden at melde afbud. Medie og pressefolk er velkomne.

Oplægsholder er Bjarke Falk Nielsen

Bjarke er direktør i Maybe Robotics. Han har arbejdet med teknologi og innovation i 22 år, både i det private erhvervsliv og i det offentlige.

Hold dig opdateret

Bliv medlem af Maybe-familien allerede i dag!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om hvordan du får taget hul på robotteknologien? Hvilke robotter du bør investere i? Og hvad med økonomi, tid og overskud til implementering? Det og meget mere får du input til her.

KONTAKT OS

Send en mail til

bjarke@mayberobotics.dk

0