fbpx

Arrangementer

Arrangementer

I Maybe Robotics får du adgang til en række arrangementer, foredrag, inspiration, sparring og videnspecialister.

Maybe Robotics er for personer, der vil være en del af et givende og udviklende forum for ledende medarbejdere som søger know-how, best practice og faglig inspiration inden for automation og robotteknologi.

Vi sørger for inspirerende oplæg, interessante mødesteder, mad, drikke og spændende mennesker. Det eneste, du skal gøre, er at møde op.

15 og 16 januar 2019

Robotter til undervisning

Modul 1  – Brancheoverblik over robotter til undervisningen og et masterclass oplæg om brugen af robotter i undervisningen. Teknologipagten og naturfagsstrategiens rolle ift. robotter i klasseværelset

STED: 15 Januar – København, 16 januar – Århus

se mere her

29 og 30 Januar 2019

Robotter til intern transport

Modul 1 -Om robotter til logistik og sammenhængen med industri 4.0. masterclass oplæg om brugen af robotter til transport og  deltagernes erfaring, samt diskussion om fordele og ulemper.

STED: 29 Januar i Jylland, 30 januar på Sjælland

26 og 27 Februar 2019 –

Robotter til pleje af Græsarealer

Modul 1 – Kort om robotter generelt, brancheoverblik i robotter til græspleje,groundsmen, greenkeepers og andres forskelliges behov, oplæg fra 2 slutbrugere samt diskussion om fordele og ulemper.

STED: 26 Februar – Sjælland, 27 Februar – Jylland

6 Marts  2019

New Business Development af robotteknologi

Modul 1 -Hvilke brancher vækster, service kontra industrirobotter, Masterclass oplæg ved CTO der har prøvet udviklingstrappen på egen krop, deltagernes erfaring, Danmark som udvikler nation.

STED: Fyn

se mere her

Bliv medlem

Få branchespecifik specialviden, know-how og
best practice om hvordan du med robotteknologi og automation kan lede en succesfuld transformation
af jeres virksomhed ind i fremtiden.

Kom godt i gang

TILMELD DIG NU

Bliv medlem af Maybe-familien allerede i dag!

Har du nogle spørgsmål?

KONTAKT OS

Send en mail til bjarke@mayberobotics.dk

Maybe Robotics sætter spot på robotteknologi som inden for ganske kort tid når et punkt hvor både teknologi og business case når ”break even” og er dermed klar til at blive implementeret i industrien og kommunerne. Sådan udfordrer vi til nytænkning og udvikler fremtidens virksomheder. Sammen.

Loading

bjarke@mayberobotics.dk

+45 2119 4797


© Maybe Robotics 2022 | CVR 29710554 | Alle rettigheder forbeholdes | Privatlivspolitik | Website udviklet i samarbejde med abovestandard.dk